Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Tomtom Niet Updaten?

Waarom kan ik mijn TomTom niet updaten?

In de meeste gevallen kan het probleem worden opgelost door de update opnieuw te downloaden en het navigatiesysteem aangesloten te houden op de computer. Probeer het volgende als je tijdens een update een foutmelding krijgt: Zorg ervoor dat je de meest recente versie van MyDrive Connect gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan ik zelf mijn navigatie updaten?

Voor de navigatiesystemen in de auto zelf, zul je vaak alleen terecht kunnen op de officiële websites van het automerk zelf. Als je gebruik maakt van navigatie apps, zal de update rechtstreeks via je smartphone plaatsvinden. Hiervoor kun je bij de online app stores terecht. Hoe zet ik het geluid van mijn Tom Tom harder? Tik in de rijweergave op de linkerkant van de statusbalk om de volumeregeling weer te geven. Schuif de regelaar van links naar rechts om het volume gelijktijdig harder te zetten voor zowel de muziek als de stemmen. Schuif de regelaar helemaal naar links om al het geluid van de TomTom app uit te schakelen.

Hoe zet ik de TomTom uit?

Om je TomTom uit te schakelen, houd je de Aan/Uit-knop 2 seconden ingedrukt. Trouwens, kan niet inloggen bij tomtom? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je niet kunt inloggen op je TomTom-account. Controleer eerst of je het juiste e-mailadres en wachtwoord invoert. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de link "Wachtwoord vergeten" op de inlogpagina klikken om het opnieuw in te stellen. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen, is het mogelijk dat uw account is gedeactiveerd of geblokkeerd. Als je denkt dat dit het geval is, kun je contact opnemen met de klantenservice van TomTom voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is TomTom Services?

Op dit moment bestaan TomTom Services uit: TomTom Traffic, Flitserupdates en MyDrive. Onze Smartphone Connected-navigatiesystemen gebruiken Bluetooth om verbinding te maken met het 3G/4G-netwerk van je smartphone en om deze te delen. Dus, hoe installeer ik mydrive connect op mijn computer? Open een webbrowser op je computer en ga naar tomtom.com/mydrive-connect.

  1. Klik op Download voor Mac of Download voor Windows.
  2. Sla het gedownloade bestand op.
  3. Dubbelklik om het gedownloade bestand te openen.
  4. Volg de instructies op het scherm om TomTom MyDrive Connect te installeren.

Trouwens, wat kost een tomtom live abonnement?

Het abonnement met een looptijd van drie maanden kost 13,99 euro in plaats van 4,99 euro. Het halfjaarlijkse abonnement is van 8,99 naar 23,99 euro gestegen. Het jaarabonnement stijgt in prijs van 12,99 euro naar 39,99 euro en is drie keer duurder dan voorheen. En nog een vraag, kan ik tomtom xl nog updaten? Ja, je kunt je TomTom XL nog steeds bijwerken. Je kunt de TomTom Home-software gebruiken om je apparaat te bijwerken.

Wat is de beste TomTom?

De beste TomTom is de TomTom Go 520. Deze TomTom heeft een 5-inch scherm en is voorzien van de nieuwste TomTom software. De TomTom Go 520 is een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke navigatiesysteem.

Door Stevens

Vergelijkbare artikelen

Welke MacBook is het beste voor video editing? :: Hoe weet TomTom waar file staat?
Handige links