Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Tomtom Laten Repareren?

Waar kan ik mijn TomTom laten repareren?

TomTom reparatiemogelijkheden

  • Bij Tom Tom zelf.
  • Je Tom Tom apparaat laten herstellen bij de repairshop om de hoek.
  • Navigatierepair.nl.
  • Spark Electronics.
  • De winkel of winkelketen waar je je Tom Tom hebt gekocht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat betekent POI op een kassabon?

U kunt het POI (terminalnummer) van uw betaalautomaat linksboven op de transactiebon terugvinden. Bij sommige velden in het menu van de betaalautomaat is het nodig/mogelijk om een naam (APN, WIFI- wachtwoord en/of betalingskenmerk) in te voeren. Wat is de afkorting POI? Point of Interest. Interessante locaties die door het navigatiesysteem worden weergegeven zoals musea, tankstations, hotels, bezienswaardigheden, enzovoort.

Dienovereenkomstig, waarom maakt tomtom geen verbinding met pc?

Er zijn een paar redenen waarom TomTom geen verbinding maakt met een PC. Eén reden kan zijn dat de TomTom-software niet correct is geïnstalleerd op de pc. Een andere reden kan zijn dat de USB-kabel die wordt gebruikt om de TomTom op de PC aan te sluiten niet goed werkt. Ten slotte is het ook mogelijk dat de TomTom zelf niet goed werkt. Je kunt ook vragen kan niet verbinden met tomtom probeer het later opnieuw? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je deze foutmelding krijgt wanneer je probeert verbinding te maken met TomTom:
Controleer eerst of je TomTom-apparaat goed is ingeschakeld en via USB op je computer is aangesloten.
-Als je TomTom is ingeschakeld en verbonden, probeer dan je computer opnieuw op te starten en probeer opnieuw verbinding te maken.
Als je de fout nog steeds ziet, is er mogelijk een probleem met de TomTom-software op je apparaat. Je kunt proberen de TomTom-software op je navigatiesysteem te verwijderen en opnieuw te installeren.
Als je de fout na deze stappen nog steeds ziet, moet je mogelijk contact opnemen met de TomTom-klantenservice voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn tomtom niet updaten?

In de meeste gevallen kan het probleem worden opgelost door de update opnieuw te downloaden en het navigatiesysteem aangesloten te houden op de computer. Probeer het volgende als je tijdens een update een foutmelding krijgt: Zorg ervoor dat je de meest recente versie van MyDrive Connect gebruikt. Hoe installeer ik MyDrive Connect op mijn computer? Open een webbrowser op je computer en ga naar tomtom.com/mydrive-connect.

  1. Klik op Download voor Mac of Download voor Windows.
  2. Sla het gedownloade bestand op.
  3. Dubbelklik om het gedownloade bestand te openen.
  4. Volg de instructies op het scherm om TomTom MyDrive Connect te installeren.

Wat dit betreft, wat is mydrive van tomtom?

TomTom MyDrive

Stel je persoonlijke Traffic Checker in op vertragingen tijdens je rit van en naar werk en zie waar de files staan. Je kunt ook je bestemming delen met een TomTom-navigatiesysteem en je door het verkeer heen laten leiden.
Wat kun je met MyDrive? TomTom MyDrive Connect is een gratis programma die je kunt gebruiken om de inhoud en de kaarten van je navigatie te blijven updaten. MyDrive Connect kan gebruikt worden op Windows en op Mac OS X.

Hoe kan ik mijn TomTom gratis updaten?

De updates worden gratis uitgevoerd via de website van TomTom. Bij deze updates dien je wel de code op te geven die je bij aanschaf van de TomTom hebt gekregen. Zo komt er elke 3 maanden een nieuwe kaart beschikbaar om vervolgens jouw kaart op de TomTom ermee te updaten.

Door Siblee

Vergelijkbare artikelen

Wat is OVA indexering? :: Wat is een OV2 bestand?
Handige links