Huis > W > Wat Is Groupon Nl?

Wat is Groupon NL?

De naam Groupon is samengesteld uit de woorden 'group' en 'coupon' en geeft daarmee de activiteit van het bedrijf min of meer weer. Groupon biedt dagelijks fikse kortingen aan als er voldoende afname een product of dienst is. In dat geval ontvangt het bedrijf een commissie.

Lees verder

Wat is vergelijkbaar met Social Deal?

Voordeel websites zoals Groupon

  • Social Deal. Bij Social Deal kun je vouchers kopen van verschillende bedrijven.
  • Groupdeal. Waar Social Deal zich veelal richt op activiteiten en uitjes, richt Groupdeal zich meer op producten.
  • Tripwise. In het domein van Reizen is je beste kans op korting via Tripwise.nl.
  • iBOOD.
  • Marktplaats.
Mensen vragen ook: waar vind ik mijn groupon? Op de mobiele website gaat de klant naar het icoontje rechts bovenin. Daarna logt de klant in en gaat naar mijn aankopen. Door op de groupon van jouw deal te klikken zal de mobiele voucher zichtbaar worden.

Mensen vragen ook: hoe kan je een groupon annuleren?

Als je een Groupon moet annuleren, kun je dat doen door rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper. Groupon annuleert geen bestellingen namens klanten. Volg deze stappen om een Groupon te annuleren:
1. Log in op je Groupon-account en ga naar Mijn Groupons.
2. Zoek de voucher die je wilt annuleren en klik op "Bestelling annuleren".
3. Je krijgt de optie om de hele bestelling of slechts een deel ervan te annuleren.
4. Zodra u hebt geselecteerd wat u wilt annuleren, klikt u op "Doorgaan".
5. Voer uw reden voor de annulering in en klik op "Verzenden".
U zou een bevestiging moeten ontvangen dat uw Groupon is geannuleerd. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Groupon. Dienovereenkomstig, waarom is groupon zo goedkoop? Er zijn een paar redenen waarom Groupon goedkoper is dan andere merken. Ten eerste is Groupon een platform voor bulkaankopen, zodat zij kortingen krijgen van handelaren voor bulkaankopen. Ten tweede is Groupon een zelfbedieningsplatform, zodat er geen overheadkosten zijn voor klantenservice of accountbeheer. Ten slotte zijn Groupon-deals meestal tijdgevoelig, zodat er een ingebouwde urgentie is die klanten aanmoedigt om nu te kopen.

Bovendien, wat is de korting?

Een korting is een vermindering van de oorspronkelijke prijs, meestal met een bepaald percentage. Er bestaan diverse soorten korting: * Seizoenskorting: Voor diensten wordt in het laagseizoen een lagere prijs berekend. Hoeveel procent vraagt Social Deal? Hou uw hart goed vast, de commissie bedraagt maar liefst 35% van het bedrag. Dat zou betekenen dat u van die € 5, nog € 1,75 commissie moet afdragen aan Social Deal. Deze 'deal' levert u dus € 3,25 op per verkochte voucher waar u nog alle kosten van af moet halen.

Kan je geld terug krijgen bij Social Deal?

Indien gewenst kun je ook omboeken naar een deal van een ander bedrijf. Wanneer je binnen 14 dagen annuleert, kun je het aankoopbedrag gratis teruggestort krijgen op je rekening. Wat kost Social Deal? Social Deal kost 9,99 euro per maand. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Na de gratis proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd.

Hoe Groupon printen?

Om een Groupon te printen, moet je eerst inloggen op de website of app. Vervolgens selecteer je de Groupon die je wilt afdrukken en klik je op 'Afdrukken'.

Door Gamin Maury

Hoe werkt Groupon voucher? :: Hoe maak je een sneeuwvlok tekenen?
Handige links