Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Groupon Voucher Terug?

Waar vind ik mijn Groupon voucher terug?

Om te zien welke Groupons je al hebt gekocht kun je rechts-bovenin het scherm op jouw naam klikken, en dan 'Mijn Groupons'. De gekochte vouchers moeten dan tevoorschijn komen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe werkt Groupon voucher?

Wie koopt, koopt een voucher (= tegoedbon) die men bij de verkoper kan inwisselen voor aankoop van een product of dienst. Betalen moet men echter aan degene die de coupon uitgeeft (Groupon) en die een contract heeft met de verkoper van het product of de dienst. Hoe print ik Groupon voucher? b. Op de mobiele website gaat de klant naar het icoontje rechts bovenin. Daarna logt de klant in en gaat naar mijn aankopen. Door op de groupon van jouw deal te klikken zal de mobiele voucher zichtbaar worden.

Kan je een Groupon annuleren?

Ja, je kunt een Groupon annuleren. Daarvoor moet je binnen de eerste drie dagen na aankoop van de Groupon contact opnemen met de klantenservice van Groupon. Daarna wordt de Groupon niet meer terugbetaald. Bovendien, hoe kan ik contact opnemen met groupon? Om contact op te nemen met Groupon kun je een e-mail sturen naar de klantenservice op [email protected], of je kunt bellen naar 1-888-375-5777.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik Groupon bereiken?

Vraag het gerust aan de Groupon klantenservice via 020 – 435 0369. Trouwens, hoe lang duurt levering groupon? Beste,
De levertijd van Groupon hangt af van het type aankoop. Sommige aankopen worden direct verzonden en kunnen binnen een paar dagen worden bezorgd, terwijl andere aankopen eerst moeten worden gemaakt of geproduceerd voordat ze kunnen worden verzonden. Groupon geeft meestal een levertijd op de productpagina van het item, dus je kunt altijd controleren hoe lang het ongeveer zal duren voordat je aankoop wordt bezorgd.

Wat is Groupon credits?

"Groupon credits" is een beloningssysteem dat Groupon aanbiedt aan zijn gebruikers. Je kunt credits verdienen door aanbevelingen te doen, reviews te schrijven, video's te bekijken en aankopen te doen bij Groupon. Je kunt je credits dan weer inwisselen voor kortingen op aankopen bij Groupon.

Door Joshuah Krzal

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel GRP? :: Hoe Social Deal voucher annuleren?
Handige links