Huis > H > Hoe Selecteer Ik Een Tekst?

Hoe selecteer ik een tekst?

Android-apparaat

Ook op telefoons met Android zijn woorden of zinnen te selecteren via het aanraakscherm: Tik tweemaal achter elkaar op een woord. Aan het begin en einde van de tekst verschijnen druppels in beeld. Versleep de druppels om de selectie aan te passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

En nog een vraag, hoe zet ik al mijn foto's op icloud?

iCloud-foto's inschakelen

  1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam] > 'iCloud'.
  2. Tik op 'Foto's'.
  3. Tik indien nodig om iCloud-foto's in te schakelen.
Hoe haal ik foto's uit de cloud? Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Hoe zet je foto's van iCloud op harde schijf?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van iCloud naar uw harde schijf kunt overbrengen. Eén manier is om de iCloud-fotobibliotheek te gebruiken. Hiermee kunt u alle foto's in uw iCloud-account downloaden naar uw harde schijf. Een andere manier is om de iCloud Drive te gebruiken. Hiermee kunt u uw foto's synchroniseren van iCloud naar uw harde schijf. Hoe verwijder je meerdere bestanden? Er zijn een paar verschillende manieren om meerdere bestanden tegelijk te verwijderen. Eén manier is om het rm commando te gebruiken. Om het rm commando te gebruiken, typ je "rm" gevolgd door de namen van de bestanden die je wilt verwijderen. Als u bijvoorbeeld de bestanden "file1.txt" en "file2.txt" wilt verwijderen, typt u "rm file1.txt file2.txt".
Een andere manier om meerdere bestanden te verwijderen is door het commando find te gebruiken. De opdracht find kan gebruikt worden om alle bestanden te vinden die aan een bepaald criterium voldoen en ze dan te verwijderen. Als u bijvoorbeeld alle bestanden in een directory met de extensie ".txt" wilt verwijderen, typt u "find /path/to/directory -name '*.txt' -delete".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je tekst in spiegelbeeld word?

U kunt een tekstvak aan uw document toevoegen door er op te klikken.

Hoe Alle foto's selecteren in Google foto's?

Open het album. Tik en houd de eerste foto van het album vast. Nadat u het hebt geselecteerd, ziet u een blauw vinkje in de linkerbovenhoek. Scroll naar beneden om andere foto's van het album te selecteren, denk eraan uw vinger niet van het scherm te halen tijdens het selecteren. Hoe verstuur ik meerdere foto's met Whatsapp? Tik op Foto- en videobibliotheek. Tik op de foto of video die u wilt versturen. Meerdere afbeeldingen of filmpjes verzenden? Tik linksonder op het grijze plusteken en selecteer foto's of video's door erop te tikken.

Hoe een deel selecteren?

Druk de Ctrl-toets in, houd deze ingedrukt en sleep met de muis over een ander tekstgedeelte. Op deze manier kun je verschillende gedeeltes selecteren, om ze bijvoorbeeld allemaal tegelijk in een ander document te plakken.. Hoe moet je een deel selecteren? Als je een onderdeel wilt selecteren, moet je eerst beslissen wat voor soort onderdeel je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een motoronderdeel nodig? Dan moet je eerst het type motor selecteren. Als je weet welk type motor je hebt, kun je het onderdeel selecteren dat je nodig hebt.

En nog een vraag, hoe selecteer ik bestanden?

Beste,
Om een bestand te selecteren klik je met je muis op het bestand en houd je de knop ingedrukt. Vervolgens sleep je het bestand naar de plek waar je het wilt hebben.

Door Saber

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen foto's verwijderen van iPhone? :: Wat is de maximale snelheid op de A15?
Handige links