Huis > H > Hoe Pages Bestand Openen?

Hoe Pages bestand openen?

Hoe open je een PAGES-bestand?

 1. Stap 1. Installeer Google Drive viewer software.
 2. Stap 2. Controleer of u de nieuwste versie van Google Drive viewer hebt.
 3. Stap 3. Stel de standaardapplicatie in om PAGES-bestanden te openen naar Google Drive viewer.
 4. Stap 4. Zorg ervoor dat het PAGES-bestand compleet is en geen fouten bevat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe maak ik van pages een word document?

Document exporteren voor Word

 1. Open het gewenste bestand in Pages.
 2. Klik in de menubalk op Archief.
 3. Klik op Exporteren naar.
 4. Klik op Word.
 5. Klik op Volgende.
 6. Typ een naam voor het document.
 7. Navigeer naar de map waarin het document moet komen.
 8. Klik tot slot op Exporteer.
Wat is beter Word of Pages? De exportfunctie van Pages > Word is niks. Andersom leest PAges de Word bestanden vaak redelijk goed. Met 265 MB RAM draait Word nog prettig; Pages draait pas lekker bij 512MB (maar dan wel lékker!) Kortom: doe mij maar Pages.

Dienovereenkomstig, hoe pdf omzetten naar pages?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF te converteren naar een Pages-document. Eén manier is om de functie "Afdrukken" te gebruiken en "Pages" als printer te kiezen. Er wordt dan een nieuw Pages-document geopend met de inhoud van de PDF. Een andere manier is het gebruik van een PDF-naar-Pages converter, die online te vinden is. Hoe kun je een Pages bestand openen in Word? Als u een Pages-document hebt dat u in Word moet openen, kunt u dat op een paar manieren doen. Eén manier is om het Pages-document te exporteren als een Word-bestand. Hiervoor opent u het document in Pages en gaat u naar het menu Bestand. Selecteer in het menu Bestand de optie Exporteren naar en vervolgens Word.
Een andere manier om een Pages-document in Word te openen, is door het te converteren naar een Word-bestand. Hiervoor opent u het document in Pages en gaat u naar het menu Bestand. In het menu Bestand selecteert u Converteren naar en vervolgens Word.
Als je een Mac hebt, kun je ook het programma Automator gebruiken om een Pages-document te converteren naar een Word-bestand. Open hiervoor Automator en selecteer de actie Convert Pages to Word. Selecteer vervolgens het Pages-document dat u wilt converteren en klik op de knop Uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Vervolgens, waar vind ik pages op mijn mac?

Pages gebruiken

Klik in het Dock op het pictogram van Finder. . Klik op Apps. Dubbelklik op Pages.
Dus, hoe maak je van een pdf een word document mac? Sla PDF op als Word. Ga naar het menu "Bestand" in de bovenste balk en kies "Download" en selecteer vervolgens "Microsoft Word (. docx)" als uitvoerformaat. Google Docs converteert PDF naar een Word-document en slaat het onmiddellijk op uw Mac-computer op.

Wat is Pages van Apple?

Met Pages kun je elk gewenst document aanmaken, van een eenvoudig tekstverwerkingsdocument met vooral tekst tot een paginalay-outdocument met afbeeldingen, interessante lettertypebewerkingen en nog veel meer. Als je een document wilt aanmaken, begin je altijd met een sjabloon. Deze pas je vervolgens naar wens aan. Hoe maak ik een PDF-bestand op mijn iPhone? Om een PDF-bestand op je iPhone te maken, ga je naar de app "Bestanden". Klik vervolgens op het plusteken in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer de optie "Scanner" en scannen vervolgens het document dat je wilt opslaan als een PDF-bestand. Nadat je klaar bent met scannen, klik je op de optie "Opslaan als PDF" in de rechteronderhoek van het scherm.

Wat dit betreft, wat is de tekstverwerker van apple?

Apple's woordverwerker is Pages. Het is een krachtige en veelzijdige toepassing die wordt geleverd met alle Apple-apparaten. Met Pages kunt u eenvoudige tekstverwerking, pagina-opmaak en documenten maken en bewerken.

Door Risa

Vergelijkbare artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows? :: Hoe ODT bestand openen op Mac?
Handige links