Huis > H > Hoe Streamen Van Iphone Naar Macbook?

Hoe streamen van iPhone naar macbook?

AirPlay naar de Mac

Veeg op je iPhone-scherm naar beneden om het Bedieningspaneel te openen. Tik op de knop voor schermdelen (de twee overlappende rechthoeken). Verschijnt je Mac in de lijst, dan kun je er meteen naartoe streamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Mensen vragen ook: waar vind ik airplay code?

Ga naar 'Instellingen' > 'AirPlay' > 'Beveiliging' en schakel 'Vraag om apparaatcontrole' in om een eenmalig wachtwoord op het scherm verplicht te stellen voor alle voor AirPlay geschikte apparaten. Kun je 2 Macs aan elkaar koppelen? Kies op elke Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Delen' en noteer de computernaam van elke computer. Kies in de Finder op een van de Mac-computers 'Ga' > 'Verbind met server' en klik op 'Blader'. Klik dubbel op de andere computer in het venster en voer indien nodig je wachtwoord in.

Kan je 2 Macs aan elkaar koppelen?

Ja, u kunt twee Macs aan elkaar koppelen via een proces dat "doelschijfmodus" heet. Hierdoor heeft de ene Mac toegang tot de bestanden op de harde schijf van de andere Mac. Hiervoor moet u de twee Macs met elkaar verbinden met een FireWire- of Thunderbolt-kabel. Vervolgens moet u de Mac die als doelschijf zal worden gebruikt opnieuw opstarten in de doelschijfmodus. Op het bureaublad van de andere Mac verschijnt een schijfpictogram waarmee u de bestanden op de doelschijf kunt openen. Welke monitor voor Mac? Het antwoord op deze vraag hangt af van het type Mac dat u hebt en waarvoor u de monitor gaat gebruiken. Hebt u een MacBook, dan hebt u een Thunderbolt 3-monitor nodig. Voor iMacs kunt u een Thunderbolt 2- of Thunderbolt 3-monitor gebruiken. Als u een 4K-monitor nodig hebt, moet u een Thunderbolt 3-monitor gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe zet ik AirPlay aan?

Audio streamen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open het bedieningspaneel op uw iPhone of iPod touch, of op uw iPad:
  2. Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op 'AirPlay' .
  3. Tik op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.
Men kan zich ook afvragen: hoe werkt airplay2? Hoe werkt Apple AirPlay 2? Bij Apple AirPlay2 streamt je smartphone rechtstreeks naar je tv, ook als je YouTube-filmpjes bekijkt. Dat betekent vaak (maar niet altijd) dat je je smartphone niet kunt gebruiken voor andere dingen, maar anderzijds heb je er geen internettoegang voor nodig.

Welke apparaten ondersteunen AirPlay?

Welke Apple apparaten ondersteunen Airplay 2

  • iPhone XS Max.
  • iPhone XS.
  • iPhone XR.
  • iPhone X.
  • iPhone 8 Plus.
  • iPhone 8.
  • iPhone 7 Plus.
  • iPhone 7.
Dienovereenkomstig, hoe airplay mac? Er zijn een aantal manieren waarop je airplay op een Mac kan gebruiken. Allereerst is er de optie om het via de menubalk te doen. Hiervoor moet je het apparaat waarmee je wilt verbinden selecteren in het dropdown-menu naast de airplay-knop. Als je verbinding wilt maken met een Apple TV, moet je deze optie selecteren in het dropdown-menu. Vervolgens kun je de tv-app of een andere video-app gebruiken om de inhoud af te spelen op het tv-scherm.
Een andere optie is om airplay te gebruiken via de toetsenbord shortcuts. Hiervoor moet je de volgende stappen volgen:
1. Zorg ervoor dat je tv aan staat en dat je Mac en tv op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten.
2. Open de app waarmee je de inhoud wilt afspelen op je tv.
3. Selecteer de inhoud die je wilt afspelen.
4. Druk op de toetsenbordcombinatie Option + Command + F. Dit zal het afspelen van de inhoud op je tv starten.

Wat kun je doen met AirPlay?

Met AirPlay kun je audio en video draadloos streamen van je iOS-apparaat naar een ander apparaat, zoals een Apple TV, HomePod of een geluidsinstallatie.

Door Ortrud

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien welke HDMI kabel Ik heb? :: Welke hdmi kabel voor MacBook?
Handige links