Huis > W > Wat Is Een Goede Virusscanner Voor Android?

Wat is een goede virusscanner voor Android?

Wij hebben daarom de vijf beste antivirus-oplossingen voor Android-smartphones op een rijtje gezet in willekeurige volgorde.

  1. Norton 360 antivirus. Norton is geen vreemde naam in antivirussoftware-land.
  2. AVG antivirus.
  3. Kaspersky antivirus.
  4. Eset Internet Security antivirus.
  5. McAfee antivirus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe voorkom je virussen op je telefoon?

Zorg er allereerst voor dat je besturingssysteem en apps altijd up-to-date zijn. Je telefoon meldt het als er een nieuwe versie van bijvoorbeeld Android of iOS beschikbaar is. Installeer deze zo snel mogelijk. Update alle geïnstalleerde apps via de Play Store of App Store, zodat ook die goed beveiligd blijven. Wat is antimalware Samsung? Samsung levert standaard een virusscanner op alle Samsung smartphones en -tablets in het huidige portfolio. Deze virusscanner (powered by McAfee) kan de consument simpel activeren waarna deze continue bescherming tegen malware biedt.

Dus, kan iemand meekijken op je telefoon?

Aangenomen dat u vraagt of iemand uw telefoon kan traceren zonder dat u het weet, is het antwoord nee. Als je een iPhone hebt, is er een ingebouwde functie genaamd "Zoek mijn iPhone" waarmee anderen je locatie kunnen zien als je hen toestemming hebt gegeven, maar deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken. Er zijn ook een aantal apps beschikbaar waarmee anderen uw locatie kunnen volgen, maar ook voor deze apps is uw toestemming nodig. Hoe verwijder ik spyware? Er zijn een paar manieren om spyware te verwijderen, maar de meest effectieve manier is het gebruik van een anti-spywareprogramma. Er zijn veel verschillende anti-spyware programma's beschikbaar, en ze werken allemaal op verschillende manieren. Sommige scannen uw computer en verwijderen de gevonden spyware. Bij andere moet u de spyware handmatig verwijderen.
Als u wilt proberen de spyware zelf te verwijderen, kunt u een paar verschillende methoden gebruiken. Eén manier is om een programma als HijackThis te gebruiken om uw computer te scannen op spyware en deze vervolgens te verwijderen. Een andere manier is om een programma als Spybot Search and Destroy te gebruiken om uw computer te scannen en vervolgens de spyware te verwijderen.
Welke methode u ook gebruikt, het is belangrijk dat u alle spyware van uw computer verwijdert. Als u zelfs maar een kleine hoeveelheid spyware op uw computer laat staan, kan het nog steeds uw activiteiten volgen en die informatie terugsturen naar de persoon die het op uw computer heeft geplaatst.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe gevaarlijk is spyware?

Spyware kan een enorm veel systeembronnen van je computer opeisen, waardoor deze langzaam wordt, vertragingen vertoont tussen het wisselen van applicaties of wanneer je online bent, vaak crasht of bevriest en zelfs oververhit raakt, waardoor permanente schade wordt aangericht. Hoelang ben je besmettelijk als je corona Covid-19 met klachten hebt? Je kunt al besmettelijk zijn de 2 dagen voordat je klachten krijgt. Mensen met COVID-19 zijn over het algemeen 1 tot 2 weken na het begin van de klachten besmettelijk.5 dagen geleden

Hoe lang blijft het coronavirus in de lucht hangen?

Voor coronavirussen in het algemeen wordt een overleving tot 9 dagen op verschillende oppervlaktes gezien. Specifiek voor covid-19 werd het virus in vitro 3 dagen na aanbrengen op verschillende oppervlaktes nog gedetecteerd, echter sterk gereduceerd in virale load. En nog een vraag, hoe lang kun je positief blijven? Hoe lang kan je positief blijven?

Kan je gehackt worden door op een link te klikken?

Ja, dit is mogelijk. Als je op een link klikt, word je doorgestuurd naar een andere website of pagina. Soms kunnen deze websites of pagina's malware bevatten. Als je dan op deze pagina klikt, kan de malware je apparaat infecteren en zo je gegevens stelen of toegang krijgen tot je apparaat.

Door Baudin Tzeremes

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een WhatsApp groep verlaat? :: Wat als je een virus hebt geopend?
Handige links