Huis > W > Waarom Zie Ik Mijn Iphone Niet In Finder?

Waarom zie ik mijn iPhone niet in Finder?

Kies in de Finder op je Mac achtereenvolgens 'Finder' > 'Voorkeuren'. Klik op 'Navigatiekolom'. Schakel onder 'Locaties' het aankruisvak 'Cd's, dvd's en iOS-apparaten' in. Controleer of het apparaat nu wel in de navigatiekolom (onder 'Locaties') wordt weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar vind ik Apparaatbeheer op iPhone?

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'VPN- en apparaatbeheer'. Als er een profiel is geïnstalleerd, tikt u erop om te zien welk soort wijzigingen er zijn aangebracht. Als u meer wilt weten over de door uw organisatie gewijzigde functies, kunt u uw beheerder vragen of deze instellingen geforceerd zijn opgelegd. Hoe apparaat vertrouwen iPhone? Als u uw computer toegang wilt geven tot informatie op uw apparaat, selecteert u het apparaat in de Finder en klikt u op 'Vertrouw' of, als u iTunes gebruikt, klikt u op 'Ga door'. Op een iPhone, iPad of iPod touch bevestigt u dat u uw computer of andere apparaat toegang geeft tot uw gegevens.

Hoe komt het dat ik geen bereik heb?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon geen bereik heeft. De eerste reden is dat u zich misschien niet in een dekkingsgebied bevindt. Dekkingsgebieden worden bepaald door uw serviceprovider, en als u zich niet in een van hun dekkingsgebieden bevindt, hebt u geen bereik. Een andere reden waarom u geen dekking hebt, is als uw telefoon niet compatibel is met het netwerk. Elke dienstverlener heeft een ander netwerk, en niet alle telefoons zijn compatibel met alle netwerken. Ten slotte kan je telefoon uitgeschakeld zijn of geen stroom hebben, waardoor je ook geen bereik hebt. Daarvan, wat moet je doen als je mobiel netwerk niet beschikbaar is? Als uw mobiele netwerk niet beschikbaar is, moet u controleren of u zich in een gebied met een zwak of geen signaal bevindt. Als dat zo is, moet u proberen naar een andere locatie te gaan. Als dat niet werkt, moet u uw telefoon opnieuw opstarten.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe herstel je een iphone?

De fabrieksinstellingen van je iPhone, iPad of iPod touch herstellen in iTunes op de pc

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op de knop 'Herstellen' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Hoe verbind ik mijn iPhone met Bluetooth? Bluetooth koppelen voor de Apple iPhone
  1. Tik op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Bluetooth'.
  3. Tik op het schuifje bovenin om Bluetooth in te schakelen.
  4. Tik op het apparaat waar je verbinding mee wilt maken.
  5. Je telefoon is nu verbonden met het apparaat via Bluetooth.

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Kan mijn werkgever meekijken op iPhone? Op dit moment is het niet mogelijk voor werkgevers om op afstand toezicht te houden op iPhones.

Dienovereenkomstig, wat is apparaatbeheer iphone?

Device management voor iPhone is een manier om uw iPhone te beheren, inclusief toestemmingsinstellingen voor apps, accounts, back-ups en meer.

Door Tarra Terazes

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik profielen op iPhone? :: Hoe pc opstarten vanaf usb?
Handige links