Huis > W > Wat Is Beter Een Iphone 6 Of Een Iphone 6S?

Wat is beter een iPhone 6 of een iPhone 6s?

Apple heeft de iPhone 6S uitgerust met betere technische specificaties. Zo beschikt het toestel over een krachtige A9-processor die volgens Apple tot wel 2x sneller is dan de A8-processor in de iPhone 6. Daarnaast heeft Apple het werkgeheugen opgehoogd van 1GB naar 2GB.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Wat is het verschil tussen iPhone 6s en 6s+?

Plus-size iPhone

Het formaat van de iPhone 6S is 138,3 x 67 x 7,1 millimeter. De 6S Plus daarentegen heeft een formaat van 158,2 x 77,9 x 7,3 millimeter. In feite komt het erop neer dat de 6S Plus bijna 2 centimeter langer en 1 centimeter breder is dan de 'normale' 6S. De dikte is bij beide toestellen gelijk.
Dit in overweging nemend, kan een iphone 6 scherm op een 6s? Waarschuwing: het iPhone 6s scherm past níet op andere iPhones. Zo is dit scherm bijvoorbeeld niet geschikt voor de iPhone 6 en andere iPhone modellen. Dit scherm past dus alleen op de iPhone 6s. Wanneer je twijfelt over welke iPhone je hebt, kun je het best even kijken op deze informatiepagina.

Hoe groot is de iPhone 6s?

De iPhone 6s is 5,44 inch hoog, 2,64 inch breed en 0,28 inch dik. Hij weegt 5,04 ons. Hoe werkt de iPhone 6s? De iPhone 6s is een smartphone die is ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Hij werd aangekondigd op 9 september 2015 in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, Californië, en werd op 25 september 2015 uitgebracht in de Verenigde Staten, China en Hongkong. De iPhone 6s is de opvolger van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, en werd opgevolgd door de iPhone 7.
De iPhone 6s wordt aangedreven door de Apple A9 system-on-chip, en heeft 2 GB RAM. Hij was verkrijgbaar in 16, 64 en 128 GB opslagruimte en werd aangeboden in vier kleuren: zilver, goud, spacegrijs en roségoud. De iPhone 6s heeft een 4,7-inch (120 mm) Retina HD LED-backlit breedbeeld multitouch display met een resolutie van 1334x750 pixels bij 326 ppi.
De achtercamera van de iPhone 6s is een 12 megapixel camera met autofocus en optische beeldstabilisatie. De front-facing camera is een 5 megapixel camera. De iPhone 6s kan 4K-video opnemen met 30 beelden per seconde en 1080p-video met 60 of 120 beelden per seconde.
De iPhone 6s introduceert een nieuwe functie genaamd "3D Touch", waarmee de gebruiker toegang krijgt tot nieuwe functies en snelkoppelingen door verschillende drukniveaus op het scherm uit te oefenen. De iPhone 6s introduceert ook een nieuwe generatie van de Touch ID vingerafdruksensor, die sneller en nauwkeuriger is dan de vorige generatie.
De iPhone 6s werd op 12 september 2018 officieel door Apple stopgezet met de release van de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar staat de S voor bij iPhone?

Toen de iPhone 3GS werd geïntroduceerd stelde Apples Phil Schiller dat de S voor 'speed' stond. Dit toestel was namelijk een stukje sneller dan de iPhone 3G. En nog een vraag, welke iphone is even groot als de 6s? De iPhone 6S en de iPhone 8 hebben hetzelfde type en formaat beeldscherm: een 4.7 inch Retina LCD-display. De resolutie en het aantal pixels per inch is gelijk. Hierdoor heb je op beide beeldschermen dezelfde duidelijke weergave. Wel heeft de iPhone 8 iets wat de iPhone 6S niet heeft: True Tone.

Je kunt ook vragen hoe groot is de iphone 6?

Lengte138 mm
Breedte67 mm
Dikte7 mm
Gewicht129 gram
StofdichtNee
Wat is de lengte van een iPhone 7? De lengte van een iPhone 7 is 138,3 mm.

Wat kost een nieuw scherm iPhone 6s?

Een nieuw iPhone 6s-scherm kost ongeveer €80. Dit is afhankelijk van de winkel waar je het koopt.

Door Elke

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een nieuw scherm iPhone 6s? :: Kan telefoon niet verbinden met pc?
Handige links