Huis > W > Waarom Werkt Hey Google Niet Op Mijn Telefoon?

Waarom werkt Hey Google niet op mijn telefoon?

Problemen met Android-telefoons en -tablets oplossen

Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match. Zet Hey Google aan en stel Voice Match in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat heb ik nodig voor hey google?

Als je de Google Assistent wilt gebruiken, heb je een apparaat nodig met het volgende:

  • Android 5.0+ met minstens 1,0 GB beschikbaar geheugen of.
  • Android 6.0+ met minstens 1,5 GB beschikbaar geheugen.
  • Versie 6.13 of hoger van de Google-app.
  • Google Play-services.
  • Schermresolutie van 720p of hoger.
Waarom werkt Hey Google niet in het Nederlands? Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder 'Alle instellingen' op Talen.

Kan ik Hey Google veranderen in iets anders?

Ja, u kunt Hey Google in iets anders veranderen. Om dit te doen, opent u de Google-app op uw Android-apparaat en tikt u op het menupictogram. Tik vervolgens op Instellingen > Stem > "OK Google"-detectie. Vanaf hier kunt u "Hey Google" in- of uitschakelen of het trefwoord wijzigen in een andere zin, zoals "OK Google" of "Hey Google". Kan je Hey Google aanpassen? Ja, je kunt Hey Google op een paar manieren aanpassen. Ten eerste kunt u uw taalinstellingen wijzigen. Om dit te doen, opent u de Google-app, tikt u op Meer, tikt u op Instellingen en vervolgens op Stem. Van daaruit kunt u op Talen tikken en de taal selecteren die u wilt gebruiken.
Je kunt ook de gevoeligheid van Hey Google aanpassen. Open hiervoor de Google-app, tik op Meer, tik op Instellingen en tik vervolgens op Stem. Vanaf daar kunt u op " Hey Google" detectie tikken en kiezen of u "Ok Google" of "Hey Google" wilt vereisen om een spraakopzoeking te starten.
Tot slot kunt u ook uw spraakinstellingen wijzigen. Open hiervoor de Google-app, tik op Meer, tik op Instellingen en tik vervolgens op Stem. Vanaf daar kunt u op Stemmatch tikken en de stem selecteren die u wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, kan spraakmodel niet opnieuw trainen?

Train Google opnieuw

  • Tik op de startknop van je telefoon.
  • Tik nu op het kompasicoontje rechtsonder en hierna tik op je profielfoto of je initiaal.
  • Kies nu ”Ok Google” detectie > Spraakmodel verwijderen > OK.
  • Activeer op elk gewenst moment “Ok Google” te zeggen en volg de instructies om je stem op te nemen.
Dus, waarom kan ik niet meer op google? Start je apparaat opnieuw op en probeer de zoekopdracht opnieuw. Als je verbinding met internet kunt maken, kun je de Google-app updaten naar de nieuwste versie. Als je wilt nagaan of je resultaten krijgt, probeer je de zoekopdracht opnieuw.

Hoe train je Google Assistent?

Andere apparaten.

  1. Open de Google Home-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Assistent-instellingen Hey Google en Voice Match. Andere apparaten.
  3. Tik op Train de Assistent opnieuw om je stem te herkennen. Opnieuw trainen.
En nog een vraag, welke apparaten kun je koppelen aan google home? Google Home kan worden gekoppeld aan een aantal verschillende soorten apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en intelligente speakers. Het apparaat kan ook worden gebruikt om te communiceren met andere Google-apparaten, zoals de Google Assistant en de Google Nest Hub.

Hoe kan ik praten met Google Home?

Je kunt Google Home gebruiken om te zoeken op het internet, te luisteren naar muziek, weerberichten te vragen, timers in te stellen, en nog veel meer. Google Home is een spraakgestuurd apparaat dat je kunt gebruiken om met Google Assistent te praten.

Door Alidis Adamos

Vergelijkbare artikelen

Hoe komt het dat Google Chrome niet werkt? :: Hoe omzetten naar binair?
Handige links