Huis > H > Hoe Kom Ik Bij Assistent-Instellingen?

Hoe kom ik bij assistent-instellingen?

Je downloadt de Google Assistent en de Google Home app in de Play Store of App Store. In de Home app koppel je slimme producten. Daar geef je ieder apparaat een naam en stem je ze op elkaar af. Met de Assistent app stuur je de apparaten in Google Home op afstand aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn email account instellingen?

U kunt uw e-mailinstellingen wijzigen vanuit het Configuratiescherm. Zoek het pictogram Mail en open het in het Configuratiescherm.

En nog een vraag, waarom kan ik geen hey google zeggen?

Zorg ervoor dat het is verbonden met het internet en met hetzelfde wifi-netwerk als je mobiele apparaat. Zorg ervoor dat de microfoon aan staat: Speakers (behalve Google Home), smartdisplays of smartklokken: Zorg ervoor dat de schakelaar voor de microfoon op de achterkant van het apparaat aan staat. En nog een vraag, waarom werkt hey google niet in het nederlands? Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onder 'Alle instellingen' op Talen.

Bovendien, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar manieren om in de instellingen te komen:
1. Veeg vanaf het beginscherm naar beneden om de meldingsschaduw te openen. Tik vervolgens op het tandwielpictogram om de Instellingen-app te openen.
2. Op sommige apparaten kun je ook lang op de thuisknop drukken om de Google Assistant te openen. Vanaf daar kun je "Instellingen openen" zeggen of "Instellingen" typen om de app te zoeken.
3. Als je een apparaat met een fysieke thuisknop gebruikt, kun je meestal het instellingenmenu openen door lang op de thuisknop te drukken. Wat is assistent-instellingen? Assistentinstellingen is een functie op veel smartphones en slimme apparaten waarmee gebruikers hun apparaat kunnen aanpassen aan hun behoeften. Dit kan inhouden dat de taal, invoermethode, stem en andere voorkeuren worden gewijzigd. Bovendien kunnen gebruikers vaak apps toevoegen of verwijderen van hun apparaat via de assistentinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in instellingen?

U kunt beginnen door de Start knop te selecteren. U kunt door de verschillende categorieën bladeren of een zoekopdracht gebruiken om te vinden wat u zoekt.

Daarvan, hoe zet ik google assistent uit?

Google Assistent uitzetten op Android

  1. Activeer de Google Assistent.
  2. Klik op 'Verkennen' (kompas-icoon).
  3. Klik rechtsboven op je profielfoto en daarna op 'Instellingen'.
  4. Ga naar 'Assistent'.
  5. Scrol naar beneden en klik onder het kopje 'Assistent-apparaten' op 'Telefoon'.
  6. Verschuif de schakelaar tot hij grijs kleurt.
Hoe reset ik mijn Google Home? terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Waarom werkt Google niet op mijn Samsung telefoon?

Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen. Hoe kun je je telefoon ontgrendelen met je stem? Er zijn verschillende manieren waarop je je telefoon met je stem kunt ontgrendelen. Sommige telefoons hebben een optie om een spraakopdracht in te stellen als ontgrendelingsmethode. Dit kan bijvoorbeeld een bepaalde uitspraak zijn, zoals "mijn telefoon ontgrendelen". Andere telefoons hebben een optie om je gezicht of iris (het gekleurde gedeelte van je oog) te scannen als ontgrendelingsmethode.

En nog een vraag, kan spraakmodel niet opnieuw trainen?

Ja, een speechmodel kan opnieuw getraind worden. Dit kan nodig zijn als er veranderingen zijn in de manier waarop de speech wordt gebruikt, of als er meer data beschikbaar komt.

Door Shipman Shimmin

Vergelijkbare artikelen

Kan Spraakmodel niet opnieuw trainen? :: Wat is de naam van de Google Assistant?
Handige links