Huis > K > Kan Verhaal Niet Delen Op Instagram?

Kan verhaal niet delen op Instagram?

Ga naar de instellingen in je Instagram app. Klik vervolgens verder op PRIVACY. Ga daarna verder naar VERHAAL (onder interacties). Scroll naar onderen en zorg ervoor dat Opnieuw delen in Stories toestaan staat aangevinkt (moet blauw zijn).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe deel je iemands post op je verhaal?

Zo deel je een instagram post in je story

  1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  4. Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een bericht reposten op instagram? Hoe werkt het?
  1. Download de Repost app in de store van je smartphone.
  2. Open Instagram.
  3. Klik rechtsbovenaan op 'copy link' bij de foto of video die je wil reposten.
  4. Open Repost.
  5. Zet de post klaar. De app stuurt je daarna automatisch naar Instagram om het bericht te publiceren.

En nog een vraag, hoe kopieer je een story op instagram?

Om een verhaal op Instagram te kopiëren, tikt u eerst op het verhaal dat u wilt kopiëren. Tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik op "URL kopiëren" en de URL van het verhaal wordt naar uw klembord gekopieerd. Waarom kan ik iemands verhaal niet delen? Er zijn een paar redenen waarom u iemands verhaal niet kunt delen. De eerste reden is dat de persoon die het verhaal heeft geschreven het verhaal op privé heeft gezet, wat betekent dat alleen mensen die zijn ingelogd op hun account het verhaal kunnen bekijken. De tweede reden is dat de persoon die het verhaal heeft geschreven, u misschien heeft geblokkeerd om zijn verhalen te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, waarom kan ik geen post delen op mijn verhaal?

Sinds kort hebben sommige Instagramgebruikers het papieren vliegtuigje niet meer. Of althans, ze hebben het wel, maar als ze er op klikken ontbreekt de optie om het bericht te delen in hun stories. Zij moeten in plaats daarvan de sticker in Instagram stories gebruiken. Hoe deel je een verhaal? Door op 'Bericht toevoegen aan je verhaal' te tikken, kom je op de pagina waar je jouw Instagram Story kunt opmaken om het vervolgens in jouw Story te plaatsen. Je volgers kunnen na het zien van jouw Story op de foto uit je verhaal tikken om direct naar je post te gaan.

Hoe tag je iemand in je verhaal op insta?

Gebruikers taggen op Instagram Stories

Als je tekst toevoegt aan een Instagram Story, type '@' en vervolgens de gebruikersnaam. Selecteer vervolgens de persoon die je wil taggen. Hun gebruikersnaam verschijnt onderstreept in je story. Hier kun je op klikken en dan verschijnt het profiel van de gebruiker.
Dus, hoe werkt je verhaal op instagram? Hoe werkt jouw verhaal op Instagram?
Elk verhaal op Instagram bestaat uit een aantal foto's of video's die achter elkaar worden afgespeeld. Je kunt een verhaal maken door een nieuwe foto of video toe te voegen aan je verhaal of door een foto of video te delen die je eerder hebt geüpload. Foto's en video's die je aan je verhaal toevoegt, blijven 24 uur beschikbaar.

Trouwens, wat is repost instagram?

Repost instagram is een app waarmee je foto's en video's van andere gebruikers kunt downloaden en opnieuw kunt plaatsen op je eigen pagina.

Door Vallery

Vergelijkbare artikelen

Kun je een Instagram account delen? :: Kan je iemand deblokkeren op Snapchat?
Handige links