Huis > W > Waarom Kan Ik Wel Printen Maar Niet Scannen?

Waarom kan ik wel printen maar niet scannen?

Controleer de firewallinstellingen op uw computer. Als op uw computer een firewall actief is, kan de voor de scansoftware vereiste netwerkverbinding mogelijk niet goed werken. Schakel de firewall op uw computer uit en probeer opnieuw te scannen via het netwerk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe IJ scan Utility starten?

Selecteer in het menu Start achtereenvolgens Alle apps (All apps) > Canon Utilities > IJ Scan Utility. Windows 8.1: Selecteer IJ Scan Utility in het startscherm. Als IJ Scan Utility niet in het startscherm wordt weergegeven, selecteert u de charm Zoeken (Search) en zoekt u vervolgens naar 'IJ Scan Utility'. Mensen vragen ook: waarom kan ik een pdf-bestand niet bewerken? Als het PDF-bestand wordt beschermd met een wachtwoord, hebt u het wachtwoord om het document te openen en het wachtwoord om machtigingen te wijzigen nodig om het PDF-bestand/de PDF Portfolio te bewerken.

Hoe kun je een PDF bijsnijden?

Er zijn vele manieren waarop u een PDF kunt bijsnijden, maar de meest gebruikelijke manier is het gebruik van een PDF-editor. Met een PDF-editor kunt u het PDF-bestand openen en vervolgens het gebied selecteren dat u wilt bijsnijden. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, kunt u het bijsnijdgereedschap gebruiken om de PDF bij te snijden. Dienovereenkomstig, hoe kan ik knippen en plakken in een pdf? Er zijn een paar manieren om te knippen en te plakken in een pdf. Eén manier is om de ingebouwde gereedschappen in Adobe Acrobat te gebruiken. Om dit te doen, open de pdf in Adobe Acrobat en selecteer de "Edit" tool. Selecteer vervolgens met de muis de tekst of afbeelding die u wilt knippen en plakken. Klik vervolgens op het pictogram "Knippen" in de werkbalk of gebruik de sneltoets "Ctrl+X". Navigeer ten slotte naar de plaats waar u de tekst of afbeelding wilt plakken en klik op het pictogram "Plakken" in de werkbalk of gebruik de sneltoets "Ctrl+V".
Een andere manier om te knippen en plakken in een pdf is het gebruik van een hulpmiddel van derden, zoals PDFelement. Open hiervoor het pdf-bestand in PDFelement en selecteer het tabblad "Bewerken". Selecteer vervolgens met de muis de tekst of afbeelding die u wilt knippen en plakken. Klik vervolgens op het pictogram "Knippen" in de werkbalk of gebruik de sneltoets "Ctrl+X". Navigeer ten slotte naar de plaats waar u de tekst of afbeelding wilt plakken en klik op het pictogram "Plakken" in de werkbalk of gebruik de sneltoets "Ctrl+V".

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Je kunt ook vragen hoe pdf bewerken in windows 10?

Ga met de bestands verkenner naar een pdf en klik de pdf met de rechter muis knop aan. De menu balken bovenin kunnen nu gebruikt worden om tekst in de pdf te markeren en om op de pdf te schrijven. Door op de floppy te klikken wordt de gewijzigde pdf opgeslagen. Hoe PDF bewerken op iPhone? PDF bewerken in de Bestanden-app

Sla de PDF op in de Bestanden-app op je iPhone of iPad, als je dat nog niet had gedaan. Open het PDF-bestand en tik op het contextmenu (de drie puntjes). Je kunt ook je vinger op een van de miniaturen leggen (bijvoorbeeld 'pagina 5 van 8') om de bewerkingsopties te openen.

Hoe converteer je PDF naar Word?

Een PDF bewerken

  1. Ga naar Bestand > Openen.
  2. Zoek het PDF-bestand en open het (u moet mogelijk Bladeren selecteren en het PDF in een map zoeken).
  3. Er wordt aangegeven dat er een kopie wordt gemaakt van het PDF-bestand en dat de inhoud wordt geconverteerd naar een indeling die in Word kan worden weergegeven.
Dit in overweging nemend, hoe maak je van 2 pdf bestanden 1? Om twee PDF-bestanden samen te voegen, heb je een aantal opties. Als je geen toegang hebt tot Adobe Acrobat, kun je een online hulpmiddel gebruiken zoals Smallpdf.com of PDF Merge. Als je wilt, kun je ook een gratis programma downloaden zoals PDFsam Basic.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een scanner installeren?

Als u een scanner wilt installeren, hebt u eerst een applicatie nodig die de scanner aanstuurt. Vervolgens moet u de scanner aansluiten op de computer met een USB- of SCSI-kabel. Sluit de scanner aan op een stopcontact en zet de scanner aan. Start de computer opnieuw op en open de applicatie. Selecteer de optie voor het installeren van een nieuwe scanner en volg de aanwijzingen op het scherm.

Door Hernandez

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat je de paginanummering doorlopen? :: Hoe maak ik een scan van een document?
Handige links