Huis > H > Hoe Moet Je Airpods Koppelen Aan Je Iphone?

Hoe moet je AirPods koppelen aan je iPhone?

Ga naar het beginscherm. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone. Tik op 'Verbind'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat is de ipad?

Een iPad is simpel gezegd een mini computer die je kunt bedienen met je vinger op het scherm (Touch screen), en die een formaat heeft dat iets groter is dan een mobiele telefoon. De maker van deze mini computer is Apple. Kun je WhatsApp bellen op iPad? Op je smartphone open je de WhatsApp app en ga je naar Instellingen. Klik hier op 'Gekoppelde apparaten' of op 'WhatsApp Web/Desktop' en vervolgens op 'Koppel een apparaat'. Er opent nu een camerascherm. Je houdt de camera van je smartphone voor de QR code in de webversie van WhatsApp op iPad.

Wat is bellen via wifi Samsung?

Wanneer u met uw Samsung-telefoon belt via een Wi-Fi-netwerk, gebruikt uw telefoon een internetverbinding om verbinding te maken met de persoon die u belt. Dit betekent dat u kunt bellen zonder uw belminuten te gebruiken, en u kunt zelfs bellen naar mensen in andere landen. U kunt ook bellen via Wi-Fi om 911 te bellen in geval van nood. Dit in overweging nemend, hoe kun je bellen zonder simkaart? Als u een iPhone hebt, kunt u deze gebruiken als een iPod Touch zonder SIM-kaart. U kunt dan niet bellen of sms'en, maar wel apps gebruiken, internetten en alles doen wat een iPod Touch ook kan.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom een iPod kopen?

Vroeger kocht je als ouders dan een walkman, en nu kun je dan kiezen voor een iPod Touch. Het kind kan bovendien meer dan vroeger op een Walkman, want het kan alsnog berichten sturen, spellen spelen, foto's maken en andere vormen van entertainment gebruiken. Dienovereenkomstig, kan er whatsapp op een ipod? Een iPod Touch/iPad wordt niet officieel ondersteund. Ja, je kon een tijdje geleden Whatsappen via een andere weg door gebruik te maken van de iPod configuratie utility. Zo had een vriendin Whatsapp op haar 4e generatie iPod touch. De iPhone configuration utility kan het installeren voor je.

Trouwens, hoeveel is een oude ipod waard?

Je oude Apple-producten zijn meer geld waar dan je denkt! Een eerste generatie iPod mini verkoop je voor $2500 en ook andere iPods leveren honderden of soms duizenden euro's op. Heb jij nog allerlei oude Apple-producten liggen? Dan zit er een kans in dat je hier behoorlijk wat geld aan kunt verdienen. Welke iPod heeft Bluetooth? iPod Touch (6de generatie) en iPod Touch (7de generatie) hebben Bluetooth.

Hoe kan ik mijn iPod resetten?

Om je iPod te resetten, volg je de onderstaande stappen:
1. Sluit je iPod aan op je computer met een USB-kabel.
2. Start iTunes op je computer.
3. Klik in iTunes op de knop 'iPod' in de navigatiebalk aan de bovenkant van het scherm.
4. Klik in het menu 'iPod-instellingen' op de tab 'Algemeen'.
5. Klik op de knop 'Herstellen...' in de sectie 'Resetten'.
6. In het pop-upvenster dat verschijnt, klik je op de knop 'Herstellen' om de reset te bevestigen.
iTunes zal nu je iPod resetten en de laatste backup van je iPod herstellen.

Door Gemini Mcfarren

Vergelijkbare artikelen

Waar is de PS4 het goedkoopst? :: Wat kun je doen met een iPod?
Handige links