Huis > H > Hoe Een Iphone Volledig Resetten?

Hoe een iPhone volledig resetten?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat moet je doen als je iPhone niet meer reageert?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Dienovereenkomstig, hoe kan je een iphone resetten zonder code? Zet je iPhone in herstelmodus door de zijknop en volumeknoppen ingedrukt te houden totdat de schuifknop 'Zet uit' verschijnt; Versleep de schuifknop en sluit de iPhone aan op een Mac terwijl je de zijknop ingedrukt houdt; Houd de zijknop ingedrukt totdat het scherm van de herstelmodus zichtbaar wordt.

Is alles weg na fabrieksinstellingen?

Ja, alles is weg na een fabrieksreset. Dit omvat al uw persoonlijke bestanden, instellingen en toepassingen. Bovendien, hoe iphone uitzetten als touchscreen niet werkt? Als het touchscreen van uw iPhone niet werkt, kunt u een paar dingen proberen om het te repareren. Zorg er eerst voor dat je scherm schoon en vrij van vuil is. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Als je iPhone nog steeds niet reageert op je aanraking, moet je hem misschien resetten. Dit doe je door de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zal je iPhone dwingen om opnieuw op te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt?

Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam. Bovendien, hoe reset je je iphone als die geblokkeerd is? Zo gaat dat:

  1. Sluit je geblokkeerde iPhone met een kabeltje aan op je computer.
  2. Open iTunes (voor Windows) of de Finder (voor Mac).
  3. Druk op de naam van je telefoon.
  4. Ga naar 'Overzicht' of 'Algemeen'.
  5. Is de reservekopie gemaakt?
  6. Druk op 'Herstel iPhone'.
  7. Je moet nu inloggen met je Apple ID.

Trouwens, wat is gereset?

Resetten - (Eng. to reset + -ten), de computer aan en uitzetten, opnieuw opstarten. Hoe lang duurt een harde reset Samsung? Een harde reset van een Samsung duurt ongeveer 30 seconden.

Hoe Samsung resetten zonder wachtwoord?

Om je Samsung-apparaat te resetten zonder wachtwoord, volg je de volgende stappen:
1. Zet je Samsung-apparaat uit.
2. Houd de volgende drie knoppen ingedrukt tegelijkertijd: de Volume omhoog-knop, de Bixby-knop en de Power-knop.
3. Wanneer je ziet dat het Samsung-logo verschijnt, laat je de Power-knop los, maar houd je de andere twee knoppen ingedrukt.
4. Wanneer je ziet dat het Android-logo verschijnt, laat je alle knoppen los.
5. Je ziet nu verschillende opties op het scherm. Gebruik de Volume omhoog- of omlaag-knop om de optie 'Wipe data/factory reset' te selecteren. Bevestig je keuze door op de Power-knop te drukken.
6. Gebruik de Volume omhoog- of omlaag-knop om de optie 'Yes -- delete all user data' te selecteren. Bevestig je keuze door op de Power-knop te drukken.
7. Wacht tot het resetten is voltooid. Wanneer het klaar is, zal de optie 'Reboot system now' automatisch geselecteerd worden. Bevestig je keuze door op de Power-knop te drukken.
Je Samsung-apparaat is nu gereset en je kunt het opnieuw instellen z

Door Merrell

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn iPhone uit zonder knop? :: Hoe zet ik iPhone 13 aan?
Handige links