Huis > K > Kan Print Spooler Service Niet Starten?

Kan print spooler service niet starten?

Kijk of het Opstarttype op Automatisch staat. Verder controleer je of de Status van de service gestart is. Is dat niet het geval, start deze dan door op Starten te klikken. De kans is echter reëel dat de dienst weer zal stoppen wanneer je een printopdracht geeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat is de Afdrukspooler?

In de vroege dagen van persoonlijke computers moesten gebruikers wachten totdat bestanden werden afgedrukt voordat andere acties werden uitgevoerd. Dankzij moderne afdrukspoolers heeft afdrukken nu minimale invloed op de algehele productiviteit van gebruikers. Vervolgens, waarom kan ik een document niet afdrukken? U kunt mogelijk de afdrukhulp en probleemoplossers van Windows gebruiken om het afdrukprobleem op te lossen: Selecteer Start > Instellingen. Typ Problemen met de printer en klik vervolgens op Problemen met afdrukken vinden en oplossen.

Waarom kan ik niet meer printen?

Als u problemen hebt met afdrukken, zijn er een paar mogelijke verklaringen:
1. 1. Controleer of uw printer is ingeschakeld en aangesloten op uw computer. Als hij niet is ingeschakeld, schakel hem dan in en probeer opnieuw af te drukken. Als hij niet is aangesloten, sluit hem dan aan op de computer volgens de instructies van de printer.
2. Controleer of uw computer verbonden is met het internet. Als dat niet het geval is, kunt u niet afdrukken.
3. Controleer of u voldoende papier in uw printer heeft. Zo niet, voeg dan meer papier toe en probeer opnieuw af te drukken.
4. Controleer of de printer inkt of toner heeft. Zo niet, voeg dan inkt of toner toe en probeer opnieuw af te drukken.
5. 5. Als u nog steeds problemen hebt met afdrukken, start u de computer opnieuw op en probeert u het opnieuw. Trouwens, waarom kan ik geen pdf afdrukken? Er zijn een paar redenen waarom een PDF-bestand niet correct wordt afgedrukt. Het eerste wat u moet controleren is of het PDF-bestand met een wachtwoord is beveiligd - als dat zo is, moet u het wachtwoord invoeren voordat u het kunt afdrukken. Een andere mogelijkheid is dat het PDF-bestand beschadigd is - probeer het in een ander programma te openen om te zien of dat verschil maakt. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw printer niet compatibel is met het PDF-formaat - in dat geval moet u het PDF-bestand naar een ander formaat converteren voordat u het kunt afdrukken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe druk ik een document af?

Uw document afdrukken

Klik op Bestand > Afdrukken > Afdrukken. In Word voor het web wordt een PDF-exemplaar van uw document gegenereerd. Klik op Klik hier om de PDF-versie van uw document te bekijken om het PDF-voorbeeld van uw document te openen.
Hoe moet je een Word document printen? Ga naar de Bestand tab en klik op "Printen". Klik op de pijl naast "Alle Pagina's Printen" onder Instellingen.

Mensen vragen ook: wat moet ik doen als mijn printer niet reageert?

Het werkt zo:

  1. Klik in de Taakbalk op het vergrootglas om de zoekfunctie te openen.
  2. Typ in het zoekvak 'Configuratiescherm'.
  3. Klik onder 'Hardware en geluiden' op Apparaten en printers weergeven.
  4. Een venster opent met daarin de aangesloten apparaten en printers.
  5. Klik in het snelmenu op Problemen oplossen.
Dit in overweging nemend, waarom doet mijn draadloze printer het niet? Er zijn een aantal redenen waarom een ​​draadloze printer niet werkt. Een van de meest voorkomende is dat de printer niet goed is aangesloten op het draadloze netwerk. Zorg ervoor dat de printer goed is aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk als de computer.
Een andere reden waarom een ​​draadloze printer niet werkt, is dat de printer niet compatibel is met het draadloze netwerk. Soms moeten speciale drivers worden geïnstalleerd om de printer met het draadloze netwerk te laten werken.
Een andere mogelijke oorzaak van het probleem is dat de firewall van de computer de printer blokkeert. Zorg ervoor dat de firewall is uitgeschakeld of dat de printer is toegevoegd aan de lijst met toegestane apparaten.

Waarom kan ik geen verbinding maken met mijn printer?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen verbinding kunt maken met je printer.
- Controleer of de printer aan staat en of de printer en de computer met elkaar verbonden zijn met een USB-kabel.
- Controleer of je de juiste printerdriver hebt geïnstalleerd. Ga hiervoor naar de website van de printerfabrikant en download de meest recente driver.
- Soms moet je de printer opnieuw instellen. Dit doe je door de printer uit te zetten, de USB-kabel los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Zet daarna de printer weer aan.

Door Heigl Kniess

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een PDF bestand printen? :: Waar vind ik wachtrij printer?
Handige links