Huis > W > Wat Is Er Allemaal Nieuw In Fortnite?

Wat is er allemaal nieuw in Fortnite?

Epic Games introduceert verder nieuwe wapens, nieuwe items, en een 'overwinningskroon'. De game krijgt ook een nieuwe Battle-Pass. Eigenaren daarvan kunnen onder andere een Spider-Man-outfit vrijspelen, wat past bij de nieuwe rondslingervaardigheid. De trailer toont ook Marcus Fenix uit Gears of War en The Foundation.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Xbox zijn er allemaal?

Er zijn vier consoles in de reeks, waaronder de zesde generatie, de zevende generatie en de achtste generatie.

Hoe laat gaan de servers van Fortnite weer online?

Fortnite is niet meer speelbaar. De game is tijdelijk offline gehaald vanwege de overstap van het tweede naar het derde hoofdstuk. Naar verwachting zullen de servers op 6 december weer online gezet worden. Tot die tijd zullen spelers iets anders moeten vinden om zichzelf mee te vermaken. Je kunt ook vragen wat krijg je als je de battle pass? De Call of Duty Battle Pass is dé manier om content vrij te spelen in Warzone en Vanguard. Wie de laatste jaren Call of Duty heeft gespeeld, weet hoe tof de battle pass kan zijn. Of het nu gaat om calling cards, blueprints of operator skins, de battle pass zit vol met cosmetische beloningen.

Kan ik v-Bucks giften?

Nee, je kunt geen v-Bucks doneren. Hoeveel Vbucks krijg je voor 20 euro? In Fortnite kun je V-Bucks, de in-game valuta, kopen met echt geld. 1.000 V-Bucks kosten ongeveer $10 USD. De prijs van V-Bucks varieert echter afhankelijk van het platform en de regio waar je ze koopt. Bijvoorbeeld, 1.000 V-Bucks kosten £7.99 GBP in het Verenigd Koninkrijk, terwijl hetzelfde bedrag 8,99€ EUR kost in Frankrijk.
Als u V-Bucks uit de Europese Unie koopt, krijgt u 8,99€ * 20 = 179,80€ aan V-Bucks.

Gerelateerde artikelen

Wat kun je allemaal met AirPods 3?

Wat zijn dat? Je kunt ze gebruiken als gewone oordopjes. Ze kunnen worden gebruikt om naar muziek te luisteren en telefoongesprekken te voeren. Automatisch koppelen en spraakopdrachten zijn beschikbaar bij gebruik met een Apple-apparaat.

En nog een vraag, hoe krijg je gratis vbucks?

Hoe krijg je gratis V-Bucks in Fortnite in 2021

  1. 1 Gratis V-Bucks in Fortnite met Save the World. 1.1 Beschikbaarheid van Save the World.
  2. 2 Maak dagelijks verbinding om de wereld te redden.
  3. 3 Speel zonder de gevechtspas.
  4. 4 Spelen met de gevechtspas.
  5. 5 Pas op voor oplichting: niemand geeft iets weg.
Wat moet je doen als Fortnite niet update? Deze spelers moeten update Fortnite naar de nieuwste versie elke keer dat Epic Games een nieuwe update uitbrengt. Als de update niet is geïnstalleerd, is de game niet toegankelijk. Dit komt door de veranderingen die Epic zowel in het spel (voornamelijk mechanica) als esthetische veranderingen in locaties aanbrengt.

Vervolgens, hoe lang doe je met een battle pass?

De Fortnite Battle Pass voordelen kunnen we het beste beginnen met dat je niet veel vaker dan één keer de pas hoeft te kopen. In Fortnite Battle Royale zijn er steeds seizoenen die tien weken duren en gedurende die tijd is één Battle Pass geldig. Je kunt ook vragen hoe laat is het live event van fortnite? Het antwoord op deze vraag hangt af van wanneer je de vraag stelt. Het live-evenement van Fortnite verandert elk seizoen, dus als je het vraagt tijdens seizoen 4, zou het antwoord 13 oktober om 14.00 uur EST zijn. Als je het vraagt tijdens seizoen 5, zou het antwoord 11 december om 14.00 uur EST zijn.

Hoe laat begint seizoen 7 Fortnite?

Het zevende seizoen van Fortnite begint op donderdag 20 februari om 8:00 AM Eastern Time.

Door Alcock Markson

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat vallende sterren 2021? :: Hoe lang duurt het Fortnite seizoen 8 nog?
Handige links