Huis > W > Wat Kan Je Allemaal Met Itunes?

Wat kan je allemaal met iTunes?

Met iTunes kun je het volgende doen:

  • Je muziek- en videocollectie ordenen en afspelen.
  • Onbeperkt nummers afspelen of downloaden met Apple Music (met een betaald abonnement)
  • Zoeken naar muziek, films, tv-programma's, audioboeken, gratis podcasts en nog veel meer in de iTunes Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is iTunes gratis?

Een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan, vind je in de iTunes-bibliotheek. Je kunt het programma gratis verkrijgen via de site van Apple. Je kunt het downloaden voor zowel Windows als Mac.

Wat kan ik doen met een cadeaubon?

Je kunt de de Keuze Cadeaubon ontvangt kan bijvoorbeeld inzetten om een zonnebril cadeaubon mee te kopen, maar ook om een diner cadeaubon aan te schaffen of een nationale golfbon. Hoe lang duurt het voordat het geld op mijn Apple ID staat? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Wat kost uitbreiding iCloud?

Uitbreiding van iCloud kost $0,99/maand voor 50GB, $2,99/maand voor 200GB, of $9,99/maand voor 2TB. Er is ook een gratis plan dat 5GB opslagruimte geeft. Welke cadeaubon is het beste? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan cadeaubonnen die bij verschillende winkels kunnen worden gebruikt, terwijl anderen de voorkeur geven aan cadeaubonnen die voor specifieke artikelen of ervaringen kunnen worden gebruikt. Uiteindelijk is de beste cadeaubon de bon die de ontvanger zal waarderen en kan gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Welke Xbox zijn er allemaal?

Er zijn vier consoles in de reeks, waaronder de zesde generatie, de zevende generatie en de achtste generatie.

Mensen vragen ook: welke cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig?

Hoe lang een bon geldig is verschilt per cadeaubon -of kaart. Een cadeaubon is minimaal 1 jaar geldig. Staat er alleen een uitgiftedatum op, dan is de bon 5 jaar geldig. Staat er geen uitgifte- of vervaldatum op, of waar je dit kan terugvinden (bijvoorbeeld op de site), dan is deze onbeperkt geldig. Dus, wat is een goede cadeaubon? Top 5 cadeaukaarten

  • Primera Keuze Cadeaukaart. van 5,- tot 150,-
  • Bol.com cadeaukaart. van 5,- tot 150,-
  • One4all cadeaukaart. van 5,- tot 150,-
  • Zalando Cadeaukaart. van 5,- tot 150,-
  • Fashioncheque. Waardering: 100% 3 Beoordelingen. van 5,- tot 150,-

En nog een vraag, welke cadeaukaarten zijn te koop bij ah?

Er is keuze uit cadeaukaarten in vier segmenten: Mode&Beauty (voor Bijenkorf, Etos en CoolCat), Huis&Familie (Gamma, Karwei en Prénatal), Spel&Muziek (iTunes, bol.com en Bart Smit) en Uitgaan&vrije Tijd (Bioscoopkado, Hotel Gift Card en Voetbalcadeaukaart). Daarvan, welke cadeaubonnen kun je kopen bij kruidvat? Kruidvat verkoopt verschillende soorten cadeaubonnen, waaronder die van bol.com, Zalando en IKEA.

Bovendien, wat is een primera bon?

Een primera voucher is een cadeaubon die je kunt kopen bij Primera. Deze bon geeft je recht op een korting van €5,- bij aankoop van €25,- of meer.

Door Nealon Renner

Vergelijkbare artikelen

Kan Apple ID-saldo niet gebruiken? :: Wat is het verschil tussen de App Store en de Apple Store?
Handige links