Huis > W > Wat Kan Je Allemaal Doen Met Een Iphone 11?

Wat kan je allemaal doen met een iPhone 11?

Als eerste toestel van Apple beschikt de iPhone 11 over een 12 megapixel frontcamera. Hiermee kun je portretfoto's en selfies van bijna studiokwaliteit maken. Ook videobellen doe je in hele hoge kwaliteit, want voor het eerst kan een iPhone met de frontcamera filmen in 4K, wat vier keer beter is dan Full HD!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Je kunt ook vragen is een iphone 8 nog goed?

Omdat de iPhone 8 nog minimaal twee software-updates krijgt, kun je het toestel nog een lange tijd volledig veilig en met alle recente functies gebruiken. En omdat de iPhone 8 niet meer het nieuwste toestel is, haal je hem veel voordeliger in huis ten opzichte van een recent model. Welk jaar kwam iPhone 8 uit? De iPhone 8 is een smartphone die is uitgebracht in september 2017, ontworpen en op de markt gebracht door Apple Inc. Het is de opvolger van de iPhone 7.

Dus, hoe lang wordt iphone 10 ondersteund?

Er is geen duidelijk antwoord, maar op basis van de ondersteuning van Apple in het verleden is het redelijk om te verwachten dat de iPhone 10 ongeveer 5 jaar na de releasedatum ondersteund zal worden. Dit betekent dat het waarschijnlijk updates zal ontvangen tot ongeveer 2025. Hoe lang gaat een refurbished iPhone mee? Een gereviseerde iPhone zou even lang moeten meegaan als een gloednieuwe iPhone, ervan uitgaande dat hij goed is gereviseerd. Als een iPhone niet goed is opgeknapt, gaat hij mogelijk niet zo lang mee als een gloednieuwe iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, welke iphone is beter 11 of 12?

De iPhone 12 is zonder enige twijfel een beter toestel dan de iPhone 11. Het heeft in vergelijking tot de iPhone 11 een veel beter scherm en is sneller door zijn vernieuwde A14 Bionic chip. Ook heeft de iPhone 12 betere software om nog mooiere foto's te maken, vooral in het donker. Vervolgens, hoe lang gaat de batterij van iphone 13 mee?

ModelVideo afspelenmAh
iPhone 13 mini17 uur (+2)2406 mAh (+8%)
iPhone 1319 uur (+2)3227 mAh (+14,64%)
iPhone 13 Pro22 uur (+5)3095 mAh (+9,95%)
iPhone 13 Pro Max28 uur (+8)4352 mAh (+18,04%)

Je kunt ook vragen hoelang gaat iphone 13 batterij mee?

Dit geeft een goed beeld van wat je van de batterij mag verwachten: iPhone 13 Pro Max: 28 uur video afspelen. iPhone 13 Pro: 22 uur video afspelen. iPhone 13: 19 uur video afspelen. Dienovereenkomstig, kan ios 15 op iphone 7? Nee, iOS 15 kan niet op de iPhone 7. Het laatste iOS dat de iPhone 7 kan draaien is iOS 14.

Wat is een slechte Batterijconditie?

Een slechte batterij kan verschillende oorzaken hebben, zoals sulfatering, corrosie of gewoon een lege batterij. Sulfatering treedt op wanneer de loodsulfaatkristallen die zich op de loodplaten in de batterij vormen te groot worden, waardoor de batterij geen lading meer kan vasthouden. Corrosie treedt op wanneer het zuur in de batterij de loodplaten begint aan te tasten, waardoor de batterij het uiteindelijk begeeft. Een lege batterij is gewoon een batterij die geen lading meer kan vasthouden en moet worden vervangen.

Door Cece Mahaffy

Vergelijkbare artikelen

Wat is een vervangend product? :: Hoelang gaat gemiddelde iPhone mee?
Handige links