Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een Windows Computer?

Hoe maak je een screenshot op een Windows computer?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, hoe schermafbeelding maken?

Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.
Hoe maak je een screenshot op je laptop zonder Print Screen? Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.

Dienovereenkomstig, waar vind je screenshots terug pc?

Met het Windows Snipping Tool kunt u screenshots maken van uw pc-scherm. U vindt het door "Snipping Tool" in de zoekbalk op uw taakbalk te typen. Welke knoppen gebruik je voor een Print Screen? Om op een Windows-computer een "screenshot" of afdruk van het scherm te maken, kunt u de knop Print Screen op uw toetsenbord gebruiken. De toets bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van het toetsenbord, boven de toets "pauze" of "pauze" en naast de toets "F12". Zodra u op de toets Print Screen drukt, wordt de afbeelding van uw scherm naar uw klembord gekopieerd. Van daaruit kunt u de afbeelding in een document of beeldbewerkingsprogramma plakken en opslaan.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een screenshot van een gedeelte van je scherm?

De PrintScreen-toets in combinatie met de Alt-toets maakt een afdruk van alleen het actieve venster. De schermafdruk wordt als afbeelding op het virtuele klembord geplaatst, om vervolgens eenvoudig met de toetscombinatie Ctrl-V of Win-V in een willekeurig document of bewerkingsprogramma te plakken. Je kunt ook vragen hoe maak je een screenshot op je mobiel? Aan/uit- en volumeknop

Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Deze toetsen vind je aan de zijkant van je toestel.

Hoe kan je een screenshot maken met Samsung?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Wat dit betreft, hoe maak ik een screenshot op iphone? Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op een iPhone. De eerste manier is om de Home-knop en de Slaap/Wektoets tegelijkertijd ingedrukt te houden. De tweede manier is om de Slaap/Wektoets en de Volume Omhoog-toets tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Je kunt ook vragen hoe maak je een print screen dynabook?

Om op een Toshiba Dynabook een schermafbeelding te maken, kunt u op de toets "PrtSc" op het toetsenbord drukken. Hiermee wordt een foto van het huidige scherm gemaakt en opgeslagen op het klembord. U kunt de schermafbeelding vervolgens in een beeldbewerkingsprogramma plakken om deze als bestand op te slaan.

Door Inessa Rounkles

Vergelijkbare artikelen

Waar wordt Schermknipsel opgeslagen? :: Waar staan Schermopnamen Windows 10?
Handige links