Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Iphone Se En 6S?

Wat is het verschil tussen iPhone SE en 6s?

Apple iPhone SE (2016) is lichter en kleiner dan iPhone 6s. Op het grotere 4.7 inch scherm van iPhone 6s heb je meer ruimte om series en films te bekijken. Daarnaast is de camera van iPhone 6s beter voor selfies en video's in 4K.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dienovereenkomstig, hoe groot is de iphone 7 in cm?

De iPhone 7 is 6,7 cm breed en 13,8 cm hoog. Hij is met 7,1 mm iets dunner dan het Plus-model, en met een gewicht van 138 gram is-ie behoorlijk wat lichter. Daarvan, hoeveel inch is de iphone?

iPhone typeBeelddiagonaal Inch (Cm)Direct bekijken
iPhone 8Scherm: 4.7 inch (11.94 cm)iPhone 8
iPhone 7Scherm: 4.7 inch (11.94 cm)iPhone 7
iPhone 6SScherm: 4.7 inch (11.94 cm)iPhone 6S
iPhone 6S PlusScherm: 5.5 inch (13.97 cm)iPhone 6S Plus

Dus, hoe groot is de iphone 8 in cm?

De iPhone 8 is 138,4 mm hoog, 67,3 mm breed en 7,3 mm dik. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen de iphone 6 en 6s? De iPhone 6 en 6s zijn twee generaties van hetzelfde toestel, dus ze delen veel functies. De 6s is uitgebracht in 2015 en de 6 in 2014. De belangrijkste verschillen tussen de twee modellen zijn dat de 6s een betere camera heeft, een snellere processor en gemaakt is van sterkere materialen. De 6s heeft ook de mogelijkheid om 3D Touch te gebruiken, wat de 6 niet heeft.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen de iphone 7 en 8?

Een groot verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 8 is dat de nieuwste een glazen achterkant heeft. Dit geeft de iPhone 8 een bijzonder strakke look. Ook kun je 'm daardoor draadloos opladen. Dit kan de iPhone 7 met zijn metalen achterkant niet. Wat kost een scherm van een iPhone 6?

Scherm glas vervangen OEM€ 59
Slecht / geen WiFi bereik€ 50
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 35

Hebben iPhone 7 en 8 zelfde hoesjes?

Zowel de hoesjes voor de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus passen rond de iPhone 8 (Plus), met uitzondering van de Apple Smart Battery Case. Deze externe batterij-case voor je iPhone is niet geschikt voor de batterij die gebruikt wordt in de iPhone 8 vanwege het nieuwe design. Dienovereenkomstig, wat is de beste opvolger van de iphone 7? De beste opvolger voor de iPhone 7 is de iPhone 8. Deze telefoon heeft een betere processor, een betere camera en is waterdicht.

Dienovereenkomstig, is de iphone 8 van glas?

Ja, de iPhone 8 is gemaakt van glas. Het glas aan de achterkant is gehard en is bedekt met een oleophobic laag om vingerafdrukken te voorkomen. Het glas aan de voorkant is gebogen aan de zijkanten en is ook gehard.

Door Loftus Rupena

Vergelijkbare artikelen

Is iPhone 6 even groot als 7? :: Welke iPhones zijn even groot?
Handige links