Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een Dell Chromebook?

Hoe maak je een screenshot op een Dell Chromebook?

Populaire sneltoetsen

  1. Screenshot maken: Druk op Ctrl + Vensters weergeven .
  2. Gedeeltelijk screenshot maken: Druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en klik en sleep.
  3. Een screenshot maken op tablets: Druk op de aan/uit-knop + de knop Volume omlaag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen waar worden knipsels opgeslagen?

Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen. Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot op een macbook air? Een schermafbeelding maken op een Mac

  1. Houd deze drie toetsen tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken: Shift, Command en 3.
  2. Als u een miniatuur in de hoek van uw scherm ziet, kunt u daarop klikken om de schermafbeelding te wijzigen. U kunt ook wachten tot de schermafbeelding op uw bureaublad is bewaard.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een screenshot op een macbook?

Om een screenshot te maken op een macbook kunt u de sneltoets Command + Shift + 3 gebruiken, of u kunt de sneltoets Command + Shift + 4 gebruiken. Dus, waar staan schermopnamen windows 10? Waar staan schermafbeeldingen windows 10? De schermafbeeldingen windows 10 staan op dezelfde plaats als in elke andere Windows installatie. Ze staan in de map "Screenshots" in de bibliotheek "Afbeeldingen".

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dienovereenkomstig, waar worden screenshots opgeslagen windows 11?

Je kunt screenshots ook meteen als bestand opslaan door de Windows-toets samen met PrtScrn in te drukken. Het bestand wordt dan opgeslagen als . png-bestand, in de map Afbeeldingen. Hoe maak je een screenshot op Windows 11? Dit zijn de meest effectieve methoden om schermafbeeldingen te maken in Windows 11:

  1. 1 Print Screen-toets. 1.1 Alt + Print Screen. 1.2 Windows-toets + Print Screen.
  2. 2 PrtSc met OneDrive.
  3. 3 Knipprogramma.
  4. 4 Schermafbeeldingen met de spelbalk.
  5. 5 Externe screenshot-applicaties. 5.1 screenshot. 5.2 ShareX. 5.3 Quick Capture.

Hoe maak je een opname van je scherm?

Klik rechts bovenin je scherm op het vergrootglas. Tik daar 'Quicktime' in. Links bovenin, in de bovenste balk van je scherm, komt nu Quicktime te staan. Ga naar 'Archief' en klik op 'Nieuwe schermopname'. Hoe scherm opnemen Microsoft? Er zijn verschillende manieren om uw scherm op te nemen in Microsoft Windows:
1. Gebruik het knipselgereedschap
Het knipselgereedschap is een ingebouwd hulpprogramma in Windows waarmee u schermafbeeldingen kunt maken. Open het knipselgereedschap in het menu Start en klik op de knop "Nieuw". Selecteer vervolgens met uw muis het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Het screenshot wordt opgeslagen op uw klembord, dat u vervolgens in een beeldbewerkingsprogramma of document kunt plakken.
2. Gebruik de Print Screen-toets
Met de Print Screen-toets op uw toetsenbord kunt u een schermafdruk maken van uw hele scherm. Druk gewoon op de Print Screen-toets en de schermafdruk wordt opgeslagen op uw klembord. U kunt het dan in een beeldbewerkingsprogramma of document plakken.
3. Gebruik een schermopnametool van derden
Er zijn veel schermopnametools van derden beschikbaar, zoals Snagit en Greenshot. Deze tools bieden meestal meer mogelijkheden en flexibiliteit dan de ingebouwde Windows-opties.

Kan ik mijn scherm opnemen?

Ja, u kunt uw scherm op een computer opnemen. Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van welk besturingssysteem u gebruikt.
Op een Windows-computer kunt u de ingebouwde schermrecorder gebruiken, die deel uitmaakt van de Xbox-app. Om dit te openen, open je de Xbox-app en ga je naar het tabblad Game DVR. Vanaf hier kun je op de knop Start Record klikken om te beginnen met het opnemen van je scherm.
Op een Mac kun je de QuickTime speler gebruiken om je scherm op te nemen. Om dit te doen, open QuickTime en ga naar Bestand > Nieuwe Schermopname. Dit opent een opnamevenster waarin u het gedeelte van uw scherm kunt selecteren dat u wilt opnemen.
Er zijn ook een aantal schermopnametoepassingen van derden die u kunt gebruiken, zoals Snagit en Camtasia. Deze geven u meestal meer opties en mogelijkheden dan de ingebouwde schermrecorders.

Door Baron

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een schermopname met mijn telefoon? :: Hoe maak je een PowerPoint op de computer?
Handige links