Huis > H > Hoe Maak Ik Een Schermopname Met Mijn Telefoon?

Hoe maak ik een schermopname met mijn telefoon?

Uw telefoonscherm opnemen

  1. Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Schermopname .
  3. Kies wat u wilt opnemen en tik op Starten.
  4. Als u de opname wilt stoppen, swipet u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tikt u op de melding van Schermopname .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe maak je een schermopname op Android?

Een schermopname maken

Swipe twee keer omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Kies wat je wil opnemen en tik op 'Starten'. Er wordt afgeteld en daarna start de opname. Als je de opname wilt stoppen, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik je op de melding van 'Schermopname'.
Hoe werkt Schermrecorder Samsung? Als je het menu Snelle instellingen wilt openen, veeg je met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Veeg naar links en tik op schermrecorder. Zodra de afteltimer is afgelopen, zal je telefoon beginnen met het opnemen van wat er op het scherm staat.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een schermopname met samsung a40?

Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname te maken met de Samsung A40. De eerste manier is om de fysieke knoppen op de telefoon te gebruiken. Om dit te doen, moet u de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt houden. Na een paar seconden zou je het scherm moeten zien knipperen, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt.
De tweede manier om een screenshot te maken is door gebruik te maken van de handpalmbeweging. Om deze functie in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Geavanceerde functies > Moties en gebaren. Vanaf hier zou je de palm swipe beweging moeten kunnen inschakelen. Eenmaal ingeschakeld, kunt u een screenshot maken door simpelweg met uw hand van links naar rechts over het scherm te vegen.
De derde manier om een screenshot te maken is door de Samsung Smart Select functie te gebruiken. Deze is te vinden in het Edge-paneel, dat je kunt openen door vanaf de rechterkant van het scherm naar binnen te vegen. Zodra je het Edge-paneel hebt geopend, zou je de optie Smart Select moeten zien. Tik hierop en selecteer vervolgens de optie Schermschrijven. U kunt dan op het scherm tekenen om het gebied te selecteren waarvan u een screenshot wilt maken. Hoe computerscherm opnemen? De meest elementaire manier om uw computerscherm op te nemen, is door de ingebouwde Screen Recorder tool van Windows 10 te gebruiken. Om dit te vinden, zoekt u naar "Scherm opnemen" in de zoekbalk van Windows. Zodra u de schermrecorder opent, kunt u kiezen of u uw hele scherm of slechts een deel ervan wilt opnemen. U kunt ook beslissen of u samen met de schermopname audio van uw microfoon wilt opnemen.
Om de opname te starten, klikt u op de knop "Opnemen". Als u klaar bent, klikt u op de knop "Stoppen" en uw opname wordt opgeslagen als een videobestand. U kunt het dan bekijken met elke videospeler of delen met anderen zoals u wilt.
Als u meer controle wilt over uw schermopnamen, kunt u een hulpmiddel van derden gebruiken, zoals Snagit of Camtasia. Deze tools geven u meer opties voor het opnemen van uw scherm, zoals de mogelijkheid om uw webcam samen met uw scherm op te nemen, annotaties of callouts toe te voegen, en meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik een schermopname maken?

Hulp en tips bij het maken van een schermopname op je iPhone

  1. Open de 'Instellingen'-app.
  2. Ga naar 'Bedieningspaneel'.
  3. Zoek onder 'Meer regelaars' de functie 'Schermopname' op.
  4. Druk links daarvan op het groene plusje.
  5. De functie voor screen video staat nu in het bedieningspaneel.
Hoe maak je een schermopname met een Huawei? Een toetsencombinatie gebruiken om de schermopname te starten. Houd de aan/uit-knop en de volume hoger-knop tegelijk ingedrukt om de schermopname te starten. Houd beide knoppen opnieuw ingedrukt om de opname te stoppen.

Hoe maak je een schermopname met Samsung a21s?

schermopnameSamsung

Het werkt als volgt:

  1. Open het menu Snelle instellingen.
  2. Veeg naar links en klik op 'Schermrecorder'.
  3. Kies of je wilt opnemen met geluid of zonder geluid.
  4. De telefoon telt nu drie seconden af.
  5. Klaar met opnemen?
  6. Je video wordt nu automatisch opgeslagen.
Hoe maak je een schermopname Samsung a32? Er zijn verschillende manieren om een schermopname te maken op een Samsung a32. De meest gebruikelijke manier is om de 'print screen' knop op het toetsenbord te gebruiken. Andere manieren zijn het gebruik van het 'knipgereedschap' in de map 'accessoires' van het 'startmenu', of het gebruik van een schermopnameprogramma van derden.

Wat doet een Schermrecorder?

Een Screen Recorder is een softwareprogramma waarmee u uw computerscherm kunt opnemen. Dit is handig voor het maken van tutorials, het demonstreren van software, of het opnemen van gameplay.

Door Crosby

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik snelle instellingen? :: Hoe maak je een screenshot op een Dell Chromebook?
Handige links