Huis > H > Hoe Zet Je Iphone X Uit Zonder Scherm?

Hoe zet je iPhone X uit zonder scherm?

iPhone X, 11, 12 en 13 geforceerd uitzetten

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt.
  4. Laat los zodra het Apple-logo in beeld komt of zodra het scherm zwart wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet ik mijn iPhone uit zonder knop?

Om je iPhone zonder fysieke knoppen uit te schakelen doe je het volgende:

  1. Ga naar de Instellingen.
  2. Kies voor de optie Algemeen.
  3. Scrol helemaal naar beneden tot je de optie Zet uit tegenkomt.
  4. Selecteer de optie en veeg het schuifje naar rechts.
Hoe kan je iPhone x resetten? iPhone 8 / X / 11 / SE / 12 / 13 serie resetten
  1. druk de volume-omhoog knop kort in aan de linkerzijde.
  2. druk de volume-omlaag knop kort in aan de linkerzijde.
  3. houd daarna de aan en uit knop aan de rechterzijde ongeveer 15 seconden ingedrukt totdat het Apple logo weer in beeld komt.

Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Er zijn een paar redenen waarom u uw telefoon niet kunt uitschakelen. De meest voorkomende reden is dat de aan/uit-knop kapot is of vastzit. Als de aan/uit-knop kapot is, moet je hem door een vakman laten repareren. Als de aan/uit-knop vastzit, kun je proberen hem schoon te maken met een wattenstaafje of tandenstoker. Een andere mogelijkheid is dat de batterij helemaal leeg is. In dat geval moet u de batterij een paar uur opladen voordat u de telefoon kunt uitschakelen. Daarvan, wat moet je doen als je uit knop het niet doet? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw uit-knop niet werkt. U kunt proberen de uitknop een paar seconden ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, kunt u proberen het apparaat los te koppelen van de stroombron en vervolgens weer aan te sluiten. Als dat niet werkt, kunt u proberen het apparaat te resetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is herstelmodus iPhone?

Bij herstelmodus zal Finder of iTunes automatisch je iDevice herstellen naar fabrieksinstellingen met de recentste versie iOS/iPadOS. Dit gebruik je vooral bij problemen om je iDevice te herstellen. Hoe zet ik mijn telefoon helemaal uit? Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op het icoontje voor uitzetten. Druk op Uitschakelen. Druk op Uitschakelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn iphone weer aan?

iPhone 8 of nieuwer, inclusief iPhone SE (2e generatie)

  1. Druk kort op de volume-omhoogknop.
  2. Druk kort op de volume-omlaagknop.
  3. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  4. Als uw telefoon niet kan worden ingeschakeld, volgt u deze stappen om de hardware te controleren en de telefoon op te laden.
Trouwens, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om je iPhone te resetten: een zachte reset en een harde reset.
Een zachte reset zet je iPhone gewoon uit en weer aan. Dit kan handig zijn als je iPhone bevroren is of niet meer reageert. Voor een zachte reset houdt u de Slaap/Wektoets ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop naar rechts om je iPhone uit te schakelen. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt.
Een harde reset is iets drastischer en mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Een harde reset wist alle gegevens op je iPhone, inclusief alle contacten, foto's en apps die je hebt opgeslagen. Voor een harde reset van uw iPhone houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt.

Bovendien, kan iphone x niet resetten?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of u de juiste methode gebruikt om uw iPhone X te resetten. Om uw iPhone X te resetten, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle inhoud en instellingen wissen. Als je nog steeds problemen hebt met het resetten van je iPhone X, is er mogelijk een hardwareprobleem met je toestel. Als u uw iPhone X niet kunt resetten na het volgen van de bovenstaande stappen, moet u uw apparaat mogelijk naar een Apple Store of een erkende Apple-serviceprovider brengen voor een verdere diagnose.

Door Merete Radheshyam

Vergelijkbare artikelen

Wat doet een harde reset iPhone? :: Waar vind ik de QR code van mijn vaccinatie?
Handige links