Huis > H > Hoe Iphone 12 Uit En Aanzetten?

Hoe iPhone 12 uit en aanzetten?

Een iPhone X, 11 of 12 uitzetten

Druk tegelijkertijd aan de rechterkant van je iPhone op de zijknop. Op het scherm van je telefoon verschijnen nu een paar keuzes. Schuif bij 'zet uit' de slider met het aan/uit-icoon van links naar rechts. Laat het scherm los: op die manier schakel je jouw iPhone uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan mijn iPhone niet uitzetten?

Geforceerd herstarten

Om je iPhone geforceerd te herstarten, houd de aan- uit knop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt. Houd alle knoppen ingedrukt, zelfs wanneer de schuifbalk om je telefoon uit te zetten op het scherm verschijnt. Vervolgens wordt het scherm zwart.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik mijn iphone uit zonder knop? iPhone uitzetten zonder knoppen

  1. Tik op de app 'Instellingen';
  2. Kies voor 'Algemeen';
  3. Scrol naar beneden en tik op 'Zet uit';
  4. Versleep de schuifknop bovenaan het scherm naar rechts;
  5. Wacht 30 seconden tot je iPhone is uitgeschakeld.

Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw telefoon niet kunt uitschakelen. De eerste mogelijkheid is dat de aan/uit-knop kapot is of vastzit. Als dit het geval is, kunt u proberen uw telefoon opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en de volume-knop omlaag tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, moet je je telefoon misschien naar een reparatiewinkel brengen.
Een andere mogelijkheid is dat je telefoon een zeer belangrijk proces uitvoert dat aan moet blijven, zoals een antivirusscan. In dat geval zou je een melding op je telefoon moeten kunnen vinden die je vertelt wat het proces is en waarom het aan moet blijven. Als het proces is voltooid, moet u uw telefoon normaal kunnen uitschakelen.
Als je geen reden kunt vinden waarom je telefoon niet uitgaat, is het mogelijk dat een softwarefout het probleem veroorzaakt. In dat geval kun je proberen je telefoon opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, moet u mogelijk een fabrieksreset van uw telefoon uitvoeren. Kan iPhone 12 niet uitzetten? Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom u uw iPhone 12 niet kunt uitschakelen. Zorg er eerst voor dat je de aan/uit-knop minstens 3 seconden ingedrukt houdt. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten door de aan/uit-knop en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, moet u wellicht uw iPhone resetten door naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle instellingen resetten te gaan. Dit zal uw iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up van uw gegevens maakt. Ten slotte, als het resetten van uw iPhone niet werkt, moet u hem misschien naar een Apple Store of een erkende dienstverlener brengen voor een verdere diagnose.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat dit betreft, wat moet je doen als je iphone niet meer reageert?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Hoe kan ik zien of mijn iPhone is gehackt? Een of meer van deze zaken kan een waarschuwing zijn dat iemand je telefoon heeft gehackt: De batterij van je telefoon is snel leeg. Malware en frauduleuze apps maken soms gebruik van malafide code die de neiging heeft om veel vermogen van de batterij te vragen. Je telefoon werkt abnormaal langzaam.

Wat dit betreft, wat doet een harde reset iphone?

Een harde reset zorgt ervoor dat uw toestel geforceerd opnieuw wordt opgestart. Bij iedere iPhone voert u enkele handelingen uit, waarna u het logo van Apple in beeld ziet verschijnen. Zodra u het logo ziet, is de harde reset gelukt. En nog een vraag, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone te resetten: een zachte reset en een harde reset.
Een zachte reset is de eenvoudigste manier om uw iPhone te resetten. Voor een zachte reset houdt u de aan/uit-knop (ook bekend als de slaap/wektoets) ingedrukt totdat de uitschakelingsschuifbalk verschijnt. Schuif de schuifknop naar rechts om uw iPhone uit te schakelen. Als je iPhone is uitgeschakeld, houd je de aan/uit-knop opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt.
Een harde reset is een meer drastische maatregel, en moet alleen worden gebruikt als een zachte reset uw probleem niet oplost. Voor een harde reset houdt u de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt. Houd beide knoppen ingedrukt totdat het scherm leeg is en het Apple logo verschijnt. Zodra het Apple-logo verschijnt, is uw iPhone gereset en start hij weer op.

Bovendien, hoe zet je je telefoon uit zonder knoppen?

Er zijn een paar manieren om je telefoon uit te schakelen zonder knoppen. Eén manier is om de aan/uit-knop te gebruiken. Als uw telefoon een aan/uit-knop heeft, kunt u de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt houden en vervolgens de optie "Uitschakelen" selecteren. Een andere manier is het verwijderen van de batterij. Als uw telefoon een verwijderbare batterij heeft, kunt u de batterij verwijderen en na een paar seconden weer plaatsen.

Door Spevek

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mms berichten inschakelen iPhone? :: Kan mijn iPhone niet meer uitzetten?
Handige links