Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Facebook Wachtwoord Niet Veranderen?

Waarom kan ik mijn Facebook wachtwoord niet veranderen?

Ga op een computer of mobiele telefoon waarop je je eerder hebt aangemeld bij je Facebook-account naar facebook.com/login/identify en volg de instructies. Meer informatie over hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen als je weer toegang tot je account hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik mijn wachtwoord vinden?

Opgeslagen wachtwoorden in Google Chrome terugvinden

  1. Open Google Chrome op je Android-smartphone;
  2. Tik rechts van de adresbalk op de drie puntjes;
  3. Kies 'Instellingen' en ga naar 'Wachtwoorden';
  4. Hier staan alle wachtwoorden die Google Chrome van je heeft.
Men kan zich ook afvragen: is de herstelcode voor je facebook wachtwoord? Scrol helemaal omlaag en tik op Instellingen en vervolgens op Beveiliging en aanmelding. Tik op Tweestapsverificatie gebruiken. Voer je wachtwoord in en tik op Doorgaan. Tik op Herstelcodes en vervolgens op Codes weergeven.

Vervolgens, waar vind ik het wachtwoord van mijn email account?

Aangenomen dat u verwijst naar een Gmail-account, wordt het wachtwoord opgeslagen door Google en kan het worden opgevraagd door deze stappen te volgen:
1. Ga naar de aanmeldingspagina van Gmail (https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=mail&continue=https://mail.google.com/mail/#identifier).
2. Voer uw e-mailadres in het veld E-mail in en klik op Volgende.
3. Klik op de link Wachtwoord vergeten?
4. Voer het laatste wachtwoord dat u zich herinnert in het veld Voer uw laatste wachtwoord in en klik op Volgende.
5. Als u een e-mailadres voor herstel hebt ingesteld, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door de instructies te volgen in het bericht dat naar dat adres wordt gestuurd.
6. Als u geen e-mailadres voor herstel hebt ingesteld, moet u enkele beveiligingsvragen beantwoorden om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Waarom kan ik niet inloggen op Facebook? Er zijn een paar redenen waarom u niet kunt inloggen op Facebook. De meest voorkomende reden is dat je je gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd hebt ingevoerd. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Als je nog steeds problemen hebt, kan het zijn omdat:
- Je hebt nog geen account
- Je bent ingelogd op een ander apparaat
- Er is een probleem met je account
Als je problemen hebt met inloggen, kun je de volgende tips proberen:
- Controleer of je het juiste e-mailadres of telefoonnummer invoert
- Controleer of je caps lock aan staat
- Probeer je wachtwoord met de juiste hoofdletters in te voeren
- Werk je browser bij of installeer de nieuwste versie van de Facebook-app
Als je nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met Facebook voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, wat gebeurt er als je facebook is gehackt?

Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, ga dan naar deze pagina om je account te beveiligen. We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren. Je account kan zijn gehackt als je het volgende opmerkt: Je e-mailadres of wachtwoord is gewijzigd. Kan niet inloggen op mijn Facebook? Ik kan me niet aanmelden bij Facebook.

  • Ga naar facebook.com/login/identity en volg de instructies.
  • Zoek het account dat je wilt herstellen.
  • Volg de stappen op het scherm om het wachtwoord voor je account opnieuw in te stellen.

Waar vind ik de gebruikersnaam en wachtwoord van mijn pc?

Klik op Start en op Configuratiescherm. Klik in het Configuratiescherm op Gebruikersaccounts onder Kies een categorie om het dialoogvenster Gebruikersaccounts te openen. Open het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden. Vervolgens, kan niet meer inloggen op mijn computer? Als u niet kunt inloggen op uw computer, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het eerste wat u moet doen is controleren of u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd. Als u zeker weet dat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, is het volgende wat u moet controleren of uw account al dan niet is vergrendeld. Als uw account is vergrendeld, moet u contact opnemen met uw beheerder om het te ontgrendelen. Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, is het mogelijk dat je account is uitgeschakeld. Ook dan moet u contact opnemen met uw beheerder om het weer in te schakelen.

Waarom krijg ik een Herstelcode voor Facebook?

Wanneer u Two-Factor Authentication instelt, wordt u gevraagd om te kiezen tussen het gebruik van een tekstbericht (SMS) met een 6-cijferige code of een authenticator-app. Als u geen codes via sms kunt ontvangen, kunt u een herstelcode gebruiken om u aan te melden.
Herstelcodes zijn voor eenmalig gebruik en zijn bedoeld als laatste redmiddel. Als u Two-Factor Authentication hebt ingesteld en u uw telefoon verliest of geen toegang hebt tot uw authenticator-app, kunt u een herstelcode gebruiken om u aan te melden.
Elke code kan maar één keer worden gebruikt. Wanneer u een herstelcode gebruikt, wordt deze ongeldig en wordt er een nieuwe gegenereerd.
Om nieuwe codes te genereren, gaat u naar uw Beveiligings- en aanmeldingsinstellingen op Facebook en klikt u op "Tonen" in de sectie Herstelcodes.

Door Bussy

Vergelijkbare artikelen

Wat is een geldig wachtwoord op Facebook? :: Wat is de pincode van mijn voicemail?
Handige links