Huis > W > Waarom Telt Iphone Mijn Stappen Niet?

Waarom telt iPhone mijn stappen niet?

Gezondheid registreert geen stappen

Druk nu de aan/uit-knop en thuisknop tegelijk in tot het Apple logo verschijnt. Zodra je iPhone is herstart kun je de gegevens bekijken in Gezondheid ▸ Gegevens ▸ Conditie ▸ Stappen. Apple is bewust van deze bug en zal deze oplossen in de eerst volgende iOS 8 software-update.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt samsung stappenteller?

Deze sensoren registreren, zoals de naam al verraadt, je bewegingen. Zodra je begint te lopen begint de versnellingsmeter – de belangrijkste bewegingssensor van een smartphone – met tellen. De versnellingsmeter meet hoe hard het apparaat in een bepaalde richting versnelt. Vervolgens, is samsung health gratis? Samsung Health is gratis en werkt op elk toestel met Android 5.0 of nieuwer.

Dienovereenkomstig, hoe werkt de samsung health app?

De Samsung Health app is een fitness tracking app die vooraf is geïnstalleerd op Samsung apparaten. Het houdt uw activiteitenniveaus, slaap en hartslag bij en biedt inzichten om u te helpen uw gezondheid te verbeteren. Wat doet 10.000 stappen per dag met je? De gezondheidsvoordelen van 10.000 stappen per dag zijn talrijk. Wandelen is een low-impact vorm van lichaamsbeweging die kan helpen om uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, uw botten en spieren te versterken, en uw evenwicht en coördinatie te verbeteren. Wandelen kan ook helpen om uw risico op het ontwikkelen van chronische ziekten zoals hart-en vaatziekten, beroerte, en diabetes type 2 te verminderen. Bovendien kan 10.000 stappen per dag helpen om gewicht te verliezen en een gezond lichaamsgewicht te behouden.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoeveel val je af met 10000 stappen per dag?

Als je een paar kilo wilt afvallen dan is 10.000 stappen per dag om te beginnen een mooi streven. Een volwassen persoon verbrandt gemiddeld 100 calorieën per 2000 stappen. Dat leert ons dat 10.000 stappen gelijkstaat aan 500 calorieën. Is 20000 stappen veel? 0-5.000 stappen per dag: veel te weinig beweging. 5.001-7.500 stappen per dag: licht actieve leefstijl, maar nog niet genoeg. 7501-10.000 stappen per dag: matig actief, maar kan beter. 10.000-12.500 stappen per dag: actieve gezonde leefstijl.

Waar zit de stappenteller op iPhone?

stappentelleriPhone

Deze gegevens kun je via de Gezondheid-app inzien:

  1. Open de Gezondheid-app op je iPhone;
  2. Ga naar 'Gegevens' en tik op 'Activiteit';
  3. Tik op 'Stappen' en filter hier op dag, week, maand of jaar om te kijken hoeveel stappen je hebt gezet;
Hoeveel stappen zet je in 5 km? Er zijn ongeveer 10.000 stappen in 5 kilometer.

Wat is een goede simpele stappenteller?

Er zijn een aantal stappentellers op de markt die als goed en eenvoudig zouden worden beschouwd. Sommige van deze omvatten de Fitbit Zip, de Fitbit One, en de Garmin vivofit. Al deze stappentellers houden uw stappen, afstand en verbrande calorieën bij. Ze hebben ook een verscheidenheid aan andere functies die u nuttig kunt vinden, zoals de mogelijkheid om uw slaap bij te houden, uw hartslag, en nog veel meer.

Door Moina

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een switch aansluiten? :: Hoe werkt een stappenteller in je telefoon?
Handige links