Huis > H > Hoe Fotos Iphone Opslaan?

Hoe fotos iPhone opslaan?

Om dit te doen volg je deze stappen:

  1. Zorg dat je Apple's Bestanden-app geïnstalleerd hebt.
  2. Kies één of meerdere foto's op je iPhone.
  3. Tik op het Deel-icoon (het vierkant waar een pijl uit steekt)
  4. Tik op “Bewaar in Bestanden”
  5. Kies de Cloud-dienst die je wilt gebruiken, bijvoorbeeld iCloud Drive.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, hoe open je icloud op iphone?

Ga naar 'Finder' > 'iCloud Drive' om de bewaarde bestanden op een Mac te zien. Op je iPhone, iPad of iPod touch ga je naar de Bestanden-app. Ga op een pc met iCloud voor Windows naar 'Verkenner' > 'iCloud Drive'. Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik iets uit de icloud? Je kunt bestanden verwijderen die je niet meer wilt bewaren in iCloud Drive. Belangrijk: Wanneer je een bestand verwijdert uit iCloud Drive op iCloud.com, wordt het ook verwijderd van al je apparaten waarop iCloud Drive is ingeschakeld. in de iCloud Drive-knoppenbalk.

Dienovereenkomstig, wat kost icloud per maand?

De prijzen voor iCloud-opslag van Apple beginnen bij 0,99 dollar per maand voor 50 GB. 200 GB kost 2,99 euro per maand en 2 TB kost 9,99 euro per maand. Er is ook een gratis niveau met 5GB opslagruimte. Hoeveel cloud opslag heb ik nodig? Hoeveel cloud-opslag heb ik nodig?
Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over uw specifieke behoeften. De hoeveelheid cloud-opslag die u nodig hebt, hangt af van het type en de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan en hoe vaak u er toegang toe moet hebben. Als u slechts een kleine hoeveelheid gegevens hoeft op te slaan en er niet vaak bij hoeft, hebt u misschien maar een paar gigabyte aan opslagruimte nodig. Als u echter een grote hoeveelheid gegevens moet opslaan of deze vaak moet raadplegen, hebt u wellicht meerdere terabytes aan opslag nodig.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

En nog een vraag, waar kun je bestanden opslaan?

Bij verschillende bedrijven kunnen mensen bestanden online opslaan. Dit zijn zogenaamde clouddiensten. We bespreken vier grote diensten: iCloud, OneDrive, Google en Dropbox. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor de clouddienst(en) die u gebruikt. Wat dit betreft, waarom worden mijn foto's niet geupload? Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB.

Dit in overweging nemend, waar zijn mijn foto's gebleven iphone?

Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' op uw apparaat gezet en blijven daar 30 dagen staan. Daarna worden ze definitief verwijderd van al uw apparaten waarop iCloud-foto's is geconfigureerd. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Er zijn een paar manieren om je foto's terug te krijgen nadat je ze hebt verwijderd. Eén manier is om een data recovery software te gebruiken. Deze software scant uw computer op verwijderde bestanden en probeert ze te herstellen. Een andere manier is het controleren van de prullenbak. Als je de foto's van je computer hebt verwijderd, staan ze misschien nog in je prullenbak. U kunt met de rechtermuisknop op de prullenbak klikken en "Herstellen" selecteren. Dit zal de verwijderde bestanden herstellen naar hun oorspronkelijke locatie. Ten slotte kunt u contact opnemen met de fabrikant van uw computer en kijken of zij diensten voor gegevensherstel aanbieden.

Is Samsung cloud hetzelfde als galerij?

Nee, Samsung Cloud is niet hetzelfde als Gallery. Samsung Cloud is een cloudopslagdienst waarmee gebruikers back-ups kunnen maken, synchroniseren en gegevens op hun Samsung-apparaten kunnen herstellen. Galerij is een app waarmee gebruikers hun foto's en video's kunnen bekijken en bewerken.

Door Amalberga Paolini

Vergelijkbare artikelen

Is de iCloud gratis? :: Hoe gebruik je iCloud opslag?
Handige links