Huis > H > Hoe Verwijder Je Geleerde Woorden Iphone?

Hoe verwijder je geleerde woorden Iphone?

Tik voor het beheren van tekstvervanging op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toetsenbord' > 'Tekstvervanging'.

  1. Tik op de knop 'Voeg toe'
  2. Als u een tekstvervanging wilt verwijderen, tikt u op 'Wijzig', tikt u op de knop 'Verwijder' en vervolgens op 'Verwijder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, hoe zet je automatisch aanvullen uit?

Autocorrectie uitzetten op Android-toestel

  1. Zorg dat het toetsenbord voor staat en begin met typen.
  2. Tik bovenaan het toetsenbord op het pictogram van een tandwiel.
  3. Tik onder 'Slim typen' op Automatisch vervangen.
  4. Tik op het blauwe schuifje achter de ingestelde taal.
Kan je AutoCorrectie uitschakelen? Waarschijnlijk is dat 'Android-toetsenbord' of 'Google-toetsenbord'. Tik op Tekstcorrectie. Dit staat ongeveer in het midden van het menu. Schuif de knop naast 'Autocorrectie' naar de uitpositie.

Hoe verwijder je Toetsenbord suggesties?

De woordsuggesties zijn de woorden die boven het toetsenbord verschijnen wanneer u typt. Om ze te verwijderen, moet u naar de instellingen voor uw toetsenbord gaan en de woordsuggesties uitschakelen. Hoe verwijder je opgeslagen woorden? Om opgeslagen woorden te verwijderen, ga naar het tabblad 'Instellingen' en selecteer 'Gegevens wissen'. Hierdoor worden alle opgeslagen woorden gewist.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe woorden verwijderen?

Als je een woord wilt verwijderen, typ je dit woord op het Samsung-toetsenbord in zodat het in de balk met voorspellende tekst verschijnt. Tik op het woord dat verschijnt, houd het vast en tik op OK om te bevestigen dat je het wil verwijderen. Hoe zet je voorspellende tekst aan? Check eerst voor de zekerheid of Voorspellende tekst niet gewoon uit staat. Tik op het toetsenbord op het tandwieltje (voor je begint te typen), kies Slim typen en check de optie bovenin het menu. Staat Voorspellende tekst uit? Schakel het in.

Wat is automatisch aanvullen?

Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt. Dit in overweging nemend, hoe zet je spellingscontrole uit op iphone? Om de spellingscontrole op uw iPhone uit te schakelen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord. Daar ziet u de optie om de spellingscontrole uit te schakelen.

Hoe verwijder je woorden uit je toetsenbord?

Er is geen manier om woorden van uw toetsenbord te verwijderen, maar u kunt ze wel uit uw woordenboek verwijderen. Ga hiervoor naar Instellingen > Taal & invoer > Spellingcontrole > Woordenboek. Vanaf hier kunt u op een woord tikken en vervolgens op het prullenbakpictogram tikken om het te verwijderen.

Door Nesline

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Bixby aan? :: Hoe zet je Zoek mijn iPhone uitzetten zonder wachtwoord?
Handige links