Huis > W > Wat Is Een Ae Vergrendeling?

Wat is een AE vergrendeling?

Oplossing. Gebruik AE-vergrendeling wanneer het gebied waarop u wilt scherpstellen afwijkt van het lichtmetingsgebied of wanneer u meerdere foto's wilt nemen met dezelfde belichtingsinstelling. Druk op de knop < > om de belichting te vergrendelen, maak een nieuwe compositie en maak de opname. Dit heet AE-vergrendeling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe vergrendeling opheffen iPhone?

Er is niets wat je kunt doen als je telefoon vergrendeld is. U kunt dat op verschillende manieren doen. Het is mogelijk om uw gegevens en instellingen terug te zetten op het toestel.

Wat moet je doen als je camera niet meer werkt?

Als Google Camera in de veilige modus wel werkt, kan het probleem worden veroorzaakt door een andere app.

  1. Start je telefoon opnieuw op om de veilige modus uit te schakelen.
  2. Verwijder de app die je het laatst hebt gedownload.
  3. Open de camera en kijk of het probleem is opgelost.
Vervolgens, waarom kan ik mijn zaklamp niet aanzetten iphone? Bij een defecte zaklamp is het resetten van je iPhone soms voldoende. Helaas wordt het probleem in de meeste gevallen veroorzaakt door een hardware defect waardoor je het onderdeel zal moeten vervangen om de zaklamp wederom werkend te krijgen.

En nog een vraag, hoe zet ik mijn zaklamp aan?

Er zijn verschillende manieren om een zaklamp aan te zetten, afhankelijk van het type zaklamp. Veel zaklampen hebben een schakelaar aan de zijkant of het uiteinde die in de AAN-stand wordt gedrukt. Sommige zaklampen hebben een knop aan de bovenkant die herhaaldelijk moet worden ingedrukt om de zaklamp aan en uit te zetten. Sommige zaklampen worden aangezet door aan het uiteinde te draaien. Trouwens, hoe vind ik de zaklamp? Er zijn een paar manieren om de zaklamp op je telefoon te vinden. Een manier is om naar de instellingen te gaan en te zoeken naar de zaklamp optie. Een andere manier is om te zoeken naar "zaklamp" in de instellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik de vergrendeling opheffen laptop?

Om in de computer te komen, druk op de toetsen. Klik op OK als u de inloggegevens wilt intypen. Wanneer het dialoogvenster Computer ontgrendelen verdwijnt, kunt u zich normaal aanmelden.

En nog een vraag, waarom flitst mijn iphone niet?

Als de flits niet werkt

Verwijder folie of hoezen die de flits kunnen blokkeren. Test de ledflits door de zaklamp te proberen in het bedieningspaneel op uw iPhone of het bedieningspaneel op uw iPad. Op een iPhone X of nieuwer of op een iPad veegt u omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.
Hoe kun je je flits minder fel maken? Met je camera op de P-stand en je flitser op TTL kan je eigenlijk weinig gebeuren. Je camera meet het beschikbare licht, kiest een bruikbare iso-waarde, diafragma en sluitertijd en schakelt je TTL-flitser bij. Als er weinig licht is zal je camera kiezen voor een hoge iso-waarde, anders gaat het flitslicht overheersen.

Wat dit betreft, waarom 2 camera's iphone 12?

Het is waar dat het camerasysteem van de iPhone 12 Pro Max het meest geavanceerd is. De sensor van de groothoekcamera is 47% groter en je hebt meer pixels, zodat de sensor meer licht kan vastleggen. De groothoek heeft op de iPhone 12 Pro Max een grotere sensor en kan meer licht vangen. Hoe maak je een burst met iPhone? Om een burst te maken met de iPhone, tikt u op de ontspanknop en houdt u deze ingedrukt. De iPhone zal snel achter elkaar een reeks foto's maken en u kunt de ontspanknop loslaten als u klaar bent.

Hoe open je een burst op iPhone?

Om een burst op de iPhone te openen, opent u de app Foto's en selecteert u de foto in burst-modus die u wilt bekijken. Tik op de foto om deze te openen en tik vervolgens op de knop "Selecteren" in de rechterbovenhoek. Linksonder ziet u hoeveel foto's de uitbarsting bevat. Om alle foto's in de uitbarsting te bekijken, tikt u op de knop "Alles weergeven".

Door Goldarina

Vergelijkbare artikelen

Wat is er aan de hand als een iPhone niet meer aan gaat? :: Hoe krijg je flits bij melding iPhone?
Handige links