Huis > W > Wat Is Er Aan De Hand Als Een Iphone Niet Meer Aan Gaat?

Wat is er aan de hand als een iPhone niet meer aan gaat?

Als je iPhone niet meer aan gaat of op zwart scherm blijft staan, maar wél over voldoende accu beschikt, is het toestel mogelijk vastgelopen. In dit geval kun je het toestel geforceerd opnieuw opstarten. Dit lost veel problemen op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn iphone opnieuw installeren?

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen. Hoe krijg ik mijn telefoon weer aan? telefoon

Als er een rood lampje brandt, is de batterij volledig leeg.

  1. Laad uw telefoon minimaal dertig minuten op.
  2. Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt.
  3. Tik in het scherm op Opnieuw opstarten .

Vervolgens, hoe zet ik een iphone 13 aan?

De nieuwe iPhone 13-modellen zijn uitgerust met Face ID, dus er is geen thuisknop om in te drukken om het toestel aan te zetten. Om je iPhone 13 aan te zetten, pak je hem gewoon op en kijk je ernaar. De iPhone zal automatisch je gezicht detecteren en ontgrendelen. Als je niet naar je iPhone kijkt, kun je hem nog steeds inschakelen door op de zijknop te drukken. Dienovereenkomstig, hoe iphone 12 uit en aanzetten? De iPhone 12 heeft een nieuw ontwerp en heeft geen fysieke thuisknop. Om uw iPhone 12 uit te schakelen, houdt u de zijknop en een van beide volumeknoppen ingedrukt totdat de schuifregelaars verschijnen. Sleep vervolgens de uitschakel-schuifregelaar naar rechts. Om je iPhone 12 weer in te schakelen, houd je de zijknop ingedrukt totdat je het Apple-logo ziet.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe herstart je een iPhone 12?

Druk de "volume omhoog"-knop kort in en laat deze snel weer los. Druk vervolgens de "volume omlaag"-knop kort in en laat ook deze snel weer los. Druk de aan-/uitknop in en houd deze ingedrukt. Laat de aan-/uitknop los bij het verschijnen van het Apple-logo. Kan ik zien of ik gehackt ben? Hoe kun je controleren of je bent gehackt? Ga naar de website Have I Been Pwned? Je vult je e-mailadres in en het programma gaat alle hacks na. Als je e-mailadres op een slecht beveiligde server staat, kan het zomaar zijn dat je al eens gehackt bent in het verleden.

Mensen vragen ook: hoe weet je of er spyware op je telefoon zit?

10 signalen om te bepalen of je telefoon spyware bevat.

  • Abnormaal hoog gegevensgebruik (dataverkeer)
  • Mobiele telefoon vertoont tekenen van activiteit in de standby-modus.
  • Onverwachte herstart.
  • Vreemde geluiden tijdens gesprekken.
  • Onverwachte SMS-berichten.
  • Verslechterende levensduur van de batterij.
Vervolgens, kan iemand in mijn iphone kijken? Ik weet niet zeker wat je vraagt.

Vervolgens, wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Een harde reset is een volledige reset van een apparaat, die het terugbrengt naar de toestand waarin het zich bevond toen het voor het eerst werd ingeschakeld. Dit kan nuttig zijn als een apparaat niet reageert op normale reset-commando's, of als het vastzit in een opstartlus.

Door Isaiah Branstetter

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone 13 aanzetten? :: Wat is een AE vergrendeling?
Handige links