Huis > H > Hoe Zet Je Iphone Vergrendeling Uit?

Hoe zet je iPhone vergrendeling uit?

Open de Instellingen-app en tik op 'Scherm en helderheid'. Tik op 'Automatisch slot'. Bepaal wanneer je het automatisch slot wilt laten ingaan en ga terug naar het beginscherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je het beeldscherm vast?

Een scherm vastzetten
  1. Ga naar het scherm dat je wilt vastzetten.
  2. Swipe omhoog naar het midden van het scherm. Als je overzicht hiermee niet wordt geopend, ga je naar de stappen voor Android 8.1 en lager.
  3. Tik bovenaan de afbeelding op het icoon van de app.
  4. Tik op Vastzetten. .
Dienovereenkomstig, hoe moet ik ontgrendelen?
Sommige apparaten kun je ontgrendelen met je vingerafdruk.
...
Een schermvergrendeling instellen of wijzigen
  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Dit in overweging nemend, hoe iphone 13 ontgrendelen?

Er is nog geen officiƫle releasedatum voor de iPhone 13, maar het gerucht gaat dat hij in september van 2020 wordt uitgebracht. Als u uw iPhone 13 wilt ontgrendelen, moet u wachten tot deze wordt vrijgegeven en vervolgens de instructies volgen om dit te doen. Hoe zet je automatisch slot uit? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het proces voor het uitschakelen van automatische vergrendeling kan verschillen afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Op de meeste apparaten zou u echter naar het instellingenmenu moeten kunnen gaan en een optie vinden om automatische vergrendeling uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: hoe zet je aan dat je telefoon niet uitgaat?

Scherm time-out op de smartphone

Tik op de app Instellingen. Tik op Display. Onder 'Time-out scherm' staat in blauw de huidige instelling, bijvoorbeeld Na 1 minuut geen activiteit. Tik op Time-out scherm om dit te wijzigen.
Waar staat Rotatievergrendeling?
Controleer of de rotatievergrendeling uitgeschakeld is: veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek van uw scherm om het bedieningspaneel te openen. Tik vervolgens op de knop 'Rotatievergrendeling' om de functie uit te schakelen.

Je kunt ook vragen hoe stel ik schermrotatie in?

Scherm automatisch draaien
  1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Selecteer Scherm automatisch draaien.
Dus, hoe haal ik een leeftijds beveiliging van youtube af? Er is momenteel geen manier om een leeftijdsbescherming van YouTube te verwijderen. Video's met leeftijdsbescherming zijn video's die door de eigenaar van de inhoud zijn aangewezen als alleen geschikt voor kijkers van een bepaalde leeftijd. Als je een video met leeftijdsbescherming probeert te bekijken, wordt je gevraagd je aan te melden met een Google-account dat is gekoppeld aan een leeftijdsgecontroleerd YouTube-kanaal.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn simkaart ontgrendelen?

Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, betekent dit waarschijnlijk dat u te vaak de verkeerde PIN-code hebt ingevoerd. Om de blokkering op te heffen, hebt u een PUK (Personal Unblocking Key) nodig. U kunt deze krijgen van uw mobiele netwerkprovider.

Door Duke

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je ontgrendelen op afstand aan? :: Hoe ontgrendel je Samsung?
Handige links