Huis > H > Hoe Duur Is Playstation Plus Voor Een Maand?

Hoe duur is PlayStation Plus voor een maand?

Sony heeft drie vormen van abonnementsdienst PlayStation Plus gepresenteerd. Het abonnement komt in drie varianten: Essential, Extra en Premium, die 8,99, 13,99 en 16,99 euro kosten. Met het Extra-pakket kunnen spelers 400 PS4- en PS5-games downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe koop je PS Plus voor 1 maand?

PlayStation Plus 1 maand PSN kaart voor PS4 en PS5 (NL)

Bestel veilig online bij Game Mania en ontvang de code direct in je mailbox. 24 uur per dag simpel & snel. Daarnaast spaar je alleen bij Game Mania coins en ontvang je korting met Game Mania XP. Deze code geeft je recht op 1 maand PlayStation Plus.
Trouwens, hoe duur is ps plus voor 3 maanden? De standaard tier van PS Plus kan maandelijks, per kwartaal of jaarlijks betaald worden. Maandelijks lidmaatschap kost £6.99 / $9.99 / €8.99. Het lidmaatschap kost £19.99 / $24.99 / €24.99 voor 3 maanden, of je kunt vooruit betalen voor 12 maanden voor £49.99 / $59.99 / €59.99.

Mensen vragen ook: heb je playstation plus nodig om online te spelen?

Ja, je hebt PlayStation Plus nodig om online te spelen. PlayStation Plus is een abonnementsdienst die je toegang geeft tot online multiplayer op je PlayStation 4. Met een PlayStation Plus-abonnement krijg je ook elke maand gratis games en toegang tot andere exclusieve deals en kortingen. Wat dit betreft, hoe koop je ps plus met je portemonnee? Om PlayStation Plus met je portemonnee te kopen, moet je eerst een PlayStation Network-account aanmaken en een creditcard of PayPal-rekening toevoegen. Als je dit hebt gedaan, kun je vervolgens naar de PlayStation Store gaan en een PlayStation Plus-abonnement aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Mensen vragen ook: hoe koop je ps plus zonder creditcard?

Geen creditcard? Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling. Mensen vragen ook: waar kan ik een playstation plus kopen?

WinkelCijferPrijs
Gameshop Twente7.4€ 54.00
Game Mania8.2€ 59.98
Bol.com8.4€ 59.99
MediaMarkt6.9€ 59.99

Je kunt ook vragen waar koop je een playstation plus kaart?

Met een PSN card koop je snel en zonder creditcard games, uitbreidingen en extra (in-game) content voor je PS3, PS4, PS Vita of PSP. Na aankoop van een PlayStation card bij Primera ontvang je per e-mail een code, die je online direct inwisselt voor PlayStation tegoed. Hoe haal je PS Plus? Er zijn een paar manieren om PS Plus te krijgen. De meest gebruikelijke manier is om een abonnement in de PlayStation Store te kopen. Je kunt ook een abonnementskaart kopen bij een winkelier en de code inwisselen in de PlayStation Store. Tot slot geven sommige retailers een PS Plus-abonnement bij de aankoop van een PS4-console.

En nog een vraag, welke games zijn gratis met playstation 4?

Er zijn verschillende gratis games beschikbaar met de Playstation 4, inclusief maar niet beperkt tot:
-Apex Legends
-Fortnite
-Call of Duty: Warzone
-Destiny 2
-League of Legends
-Dota 2
-Overwatch
-Hearthstone
-Heroes of the Storm...

Door Dodson

Vergelijkbare artikelen

Kun je met een PlayStation Store kaart PlayStation Plus kopen? :: Wat is beter een Xbox of PlayStation?
Handige links