Huis > H > Hoe Lang Wordt De Iphone 6 Nog Ondersteund?

Hoe lang wordt de iPhone 6 nog ondersteund?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, hoe krijg je ios 14 op iphone 6?

Voer vervolgens deze stappen uit:

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'.
  2. Er zijn mogelijk twee opties beschikbaar voor het bijwerken van de software. U kunt ervoor kiezen om iOS 14 en iPadOS 14 te blijven gebruiken. U ontvangt dan nog steeds belangrijke beveiligingsupdates.
  3. Tik op 'Installeer nu'.
Welke iPhone welk jaar?
ModelAangekondigdUit de verkoop*
iPhone9 januari 2007
iPhone 3G
iPhone 3GS12 september 2012
iPhone 410 september 2013

Mensen vragen ook: is de iphone 6 goed?

Om deze vraag te beantwoorden, moeten we weten wat de persoon zoekt in een telefoon. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan het grotere scherm van de iPhone 6, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan de kleinere vorm van de iPhone 5s. Sommige mensen geven misschien ook de voorkeur aan de nieuwere functies van de iPhone 6s, zoals het 3D Touch-display en de vernieuwde camera. Je kunt ook vragen wat kost een nieuwe iphone 6? De nieuwe iPhone 6 begint bij $199 voor het 16GB model en gaat tot $399 voor het 128GB model.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe reset je een iPhone helemaal?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Wat doet een harde reset iPhone? Een harde reset zorgt ervoor dat uw toestel geforceerd opnieuw wordt opgestart. Bij iedere iPhone voert u enkele handelingen uit, waarna u het logo van Apple in beeld ziet verschijnen. Zodra u het logo ziet, is de harde reset gelukt.

Hoe iPhone Hard reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Dit in overweging nemend, hoe lang wordt de iphone 8 nog ondersteund? De iPhone 8 werd uitgebracht in september 2017 en zal waarschijnlijk 4-5 jaar vanaf de releasedatum door Apple worden ondersteund. Apple brengt gewoonlijk elk jaar een nieuwe iPhone uit, dus de iPhone 8 wordt waarschijnlijk in september 2018 vervangen door een nieuwer model. Apple blijft oudere iPhone-modellen echter meestal meerdere jaren ondersteunen met software-updates nadat ze zijn vervangen door nieuwere modellen.

Dienovereenkomstig, hoe lang wordt iphone 12 nog ondersteund?

De iPhone 12 wordt vanaf de releasedatum vier jaar lang ondersteund.

Door Leontyne Harradine

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel camera's heeft iPhone 8 Plus? :: Hoeveel pixels heeft iPhone 6?
Handige links