Huis > H > Hoeveel Smartphones Waren In 2017 Wereldwijd In Gebruik?

Hoeveel smartphones waren in 2017 wereldwijd in gebruik?

In 2017 waren er wereldwijd 3,67 miljard smartphones in gebruik. Hiervan waren er 0,9 miljard in de Volksrepubliek China, 0,8 miljard in de westerse wereld en 1,9 miljard in de ontwikkelende landen. In 2017 had bijna de helft van de wereldbevolking de beschikking over een smartphone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoeveel mensen hebben een smartphone 2017?

In 2017 is 97% van de jong volwassenen (25-34 jaar) in Nederland in het bezit van een smartphone, ten opzichte van rond de 80% drie jaar geleden. Hoeveel mobiele telefoons zijn er in de wereld? Dat blijkt uit cijfers van Strategy Analytics. In 1994 hadden nog maar dertigduizend mensen een smartphone. Inmiddels gaat dat om bijna vier miljard mensen.

Hoeveel procent van de bevolking heeft een smartphone?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de definitie van "smartphone" en de methode die wordt gebruikt om gegevens te verzamelen. Schattingen uit verschillende bronnen suggereren echter dat tussen 60 en 80 procent van de wereldbevolking een smartphone heeft. Wie had eerder smartphone dan Apple? Er waren een paar bedrijven die vóór Apple smartphones hadden, waaronder Palm, BlackBerry en Microsoft. Deze bedrijven hadden allemaal apparaten die verbinding konden maken met het internet en veel van dezelfde functies konden uitvoeren als een moderne smartphone. De iPhone van Apple was echter het eerste toestel dat de smartphone echt populair maakte en in de mainstream bracht.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe lang bestaat een smartphone?

In 1992 kwam in Amerika namelijk de eerste smartphone ter wereld uit, de IBM Simon. Het was de eerste smartphone met een touchscreen, fax en semafoon. In Nederland is deze smartphone nooit verschenen. Het toestel was te vernieuwend voor die tijd en daarom ook geen succes. Hoeveel mensen hebben geen mobiele telefoon? Volgens representatief onderzoek van Telecompaper is de mobiele telefoon een vast onderdeel van onze inboedel: "In februari 2021 bedroeg de penetratie van mobiele telefoons in Nederland 99 procent." Slechts 1 procent van de Nederlandse bevolking, ongeveer 126.000 Nederlanders mensen, heeft geen mobiele telefoon.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel nederlanders mobiele telefoon?

Van de grofweg 17 miljoen inwoners in Nederland zijn er 16.38 internetgebruikers. 11 miljoen Nederlanders gebruiken social media waarvan 9,8 miljoen mensen dit ook via hun mobiel gebruiken. 97% beschikt over een mobiele telefoon en 87% heeft een smartphone. Hoeveel mensen hebben een smartphone 2020? In 2020 zullen er naar schatting ongeveer 3,5 miljard smartphonegebruikers zijn.

Dus, hoeveel mensen hebben een gsm?

Er zijn ongeveer 7,53 miljard mensen in de wereld, en daarvan hebben er ongeveer 5,135 miljard een mobiele telefoon.

Door Audly Chaidy

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel informatie staat er op internet? :: Hoe noem je een Peaky Blinders pet?
Handige links