Huis > W > Waar Kan Je Je Studiepunten Zien Hva?

Waar kan je je studiepunten zien HvA?

Op DLWO vind je onder de link 'Studiegids' (https://dlwo.dmr.hva.nl/nl/onderwijs/SPH/Paginas/Studiegids.aspx) o.a. een pdf-bestand waarin van elk studiejaar Voltijd of Deeltijd / Duaal een schema staat met een overzicht van de studiepuntenverdeling over de verschillende programma 's in dat jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, wat is mijnhva mail?

Zodra je ingeschreven staat aan de HvA, kun je gebruik maken van een HvA e-mailadres in Microsoft 365 ([email protected] of [email protected]). Hoe werkt Brightspace HvA? Brightspace is de digitale leeromgeving van de Hogeschool van Amsterdam. Hier vind je al je lesmateriaal en kun je communiceren met studenten en docenten.

Wat als je een vak niet haalt HVA?

Als je niet slaagt voor een cursus HVA, moet je de cursus opnieuw doen en een voldoende halen. Men kan zich ook afvragen: hoeveel dagen om tentamen na te kijken? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het aantal examens, de lengte van elk examen, de moeilijkheidsgraad van de stof en de beschikbare tijd voor herziening. In het algemeen is het echter raadzaam om ten minste een paar dagen uit te trekken voor het nakijken, vooral als de examens lang of moeilijk zijn. Dat geeft de leerlingen de tijd om de stof nog eens door te nemen en ervoor te zorgen dat ze die volledig begrijpen voordat ze het examen afleggen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, hoeveel studiepunten heb ik hva?

Per studiejaar kun je 60 studiepunten halen. Haal je in het eerste jaar van de opleiding minder dan 50 studiepunten, dan geeft de HvA je een afwijzend bindend studieadvies (BSA). Dit betekent dat je niet verder kunt gaan met de opleiding. Hoe lang mogen docenten doen over nakijken? Voor de propedeuse is deze termijn zelfs 10 werkdagen en voor het nakijken van projectwerk is dit 5 werkdagen." Kijk in je schoolgids, vraag het je mentor maar het kan best zijn dat er niets is vastgelegd.

Hoe vaak mag je een tentamen herkansen?

Je kunt twee keer per studiejaar deelnemen aan een tentamen/herkansing. Let op: Iedere aanmelding geldt als deelname, ook als je niet komt of bent gekomen. Heb je een tentamen of herkansing gemist dan moet je je, wanneer dat tentamen weer wordt aangeboden, opnieuw inschrijven. Wat is een HvA ID? Een HvA ID is een unieke identificatiecode die wordt toegekend aan studenten en medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam. Het wordt gebruikt om toegang te krijgen tot online diensten en middelen.

Wat als je je p niet haalt in 2 jaar HvA?

Als je je P niet haalt in 2 jaar HvA, kun je vakken volgen aan een andere instelling of extra vakken volgen aan de HvA om de vereiste studiepunten te halen.

Door Finley

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel hertentamens mag je doen? :: Welke streamingdiensten zijn er in Nederland?
Handige links