Huis > H > Hoe Kom Ik In De Icloud Fotobibliotheek?

Hoe kom ik in de iCloud fotobibliotheek?

iCloud-foto's aanzetten

Tik op de app Instellingen. Tik bovenin op uw accountnaam. Tik op iCloud > Foto's. Controleer of het schuifje achter 'iCloud-foto's' groen is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Wat is iCloud en hoe werkt het?

Met iCloud kan je bestanden opslaan en bekijken in de 'cloud'. Daarnaast kan je foto's, contactpersonen en/of notities beheren. Apple stelt een ruimte beschikbaar in hun datacenter waarbij veilig al je data op kan worden opgeslagen. Mensen met een Mac, iPhone en/of iPad kunnen gebruik maken van iCloud. Hoe zet je foto's van je telefoon over naar een andere telefoon? Stap voor stap uitgelegd:

Tik op 'Back-up en synchronisatie' en vink 'Back-up en synchronisatie' aan. Geef eventueel nog handmatig aan welke mappen er gesynchroniseerd moeten worden. Open op je nieuwe telefoon de Google Photos-app met hetzelfde Google-account. Je foto's zijn nu direct overgezet!

Dus, hoe foto's overzetten van iphone naar huawei?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Als u een pc of Mac hebt, kunt u de gratis iCloud-dienst gebruiken om uw foto's tussen uw apparaten te synchroniseren.
2. Als je een Huwei telefoon hebt, kun je de gratis Huawei Phone Clone app downloaden en deze gebruiken om je foto's van je iPhone over te zetten.
3. Als je een Huwei tablet hebt, kun je de gratis Huawei Share app gebruiken om je foto's van je iPhone over te zetten.
4. Als je een Huwei horloge hebt, kun je de gratis Huawei Health app gebruiken om je foto's van je iPhone over te zetten. Hoe foto's overzetten naar iPhone? Er zijn twee belangrijke manieren om foto's naar uw iPhone over te brengen: via de app Foto's of iCloud.
Om foto's via de Foto's-app over te zetten, sluit u uw iPhone met een USB-kabel aan op uw computer en start u de Foto's-app. Selecteer vervolgens de foto's die je wilt overbrengen en klik op de knop "Importeren" in de rechterbovenhoek van het venster. De foto's worden dan overgezet naar je iPhone.
Om foto's over te zetten via iCloud, zorg je er eerst voor dat iCloud Photo Library is ingeschakeld op je iPhone. Meld u vervolgens op uw computer aan bij iCloud.com en selecteer de app Foto's. Selecteer vervolgens de foto's die u wilt overbrengen en klik op de knop "Uploaden" in de rechterbovenhoek van het venster. De foto's worden dan geüpload naar iCloud en automatisch gedownload naar uw iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Dit in overweging nemend, hoe iphone overzetten naar iphone?

Stel je nieuwe iPhone in

  1. Sluit je nieuwe iPhone aan op de Mac of pc waar de reservekopie op opgeslagen staat;
  2. Open iTunes en selecteer de nieuwe iPhone;
  3. Kies 'Zet reservekopie terug' en kies de juiste reservekopie;
  4. Vul het wachtwoord in als je een gecodeerde kopie wil overzetten;
  5. Wacht tot alle gegevens zijn overgezet.
Hoe krijg ik mijn contacten in iCloud? Contacten bekijken op iCloud.com
  1. Selecteer in Contacten op iCloud.com een contact in de lijst. Als je je contacten wilt filteren op een specifieke groep, selecteer je de groep in de zijkolom aan de linkerkant.
  2. De velden in de contactkaart zijn klikbaar. Voer één van de volgende handelingen uit:

Hoe zet ik WhatsApp over van iPhone naar Samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren om WhatsApp over te zetten van iPhone naar Samsung:
Eén manier is om de ingebouwde back-up- en herstelfunctie van WhatsApp te gebruiken. Hiermee maak je een back-up van je WhatsApp-chats en media in iCloud (als iCloud is ingeschakeld op je iPhone), waarna je de back-up kunt herstellen op je Samsung-apparaat.
Een andere manier is het gebruik van een app van derden, zoals iSMS2Droid. Deze app exporteert je WhatsApp-chats als een XML-bestand, dat je vervolgens kunt importeren op je Samsung-apparaat.
Tot slot kun je ook een telefoonoverdrachtprogramma zoals MobileTrans gebruiken om je WhatsApp-gegevens van je iPhone naar je Samsung-apparaat over te brengen. Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste methode, aangezien het al je WhatsApp-gegevens (chats, media, enz.) in één keer overdraagt. Hoe zet ik WhatsApp gesprekken over van iPhone naar Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je WhatsApp-gesprekken van iPhone naar Samsung kunt overbrengen. Eén manier is het gebruik van een app van derden zoals WhatsApp Transfer, waarmee je WhatsApp-chats van het ene apparaat naar het andere kunt overbrengen. Een andere manier is om iCloud te gebruiken om een back-up te maken van je WhatsApp-gesprekken en deze vervolgens terug te zetten op je Samsung-apparaat.

Door Gennie

Vergelijkbare artikelen

Hoe schoon je je iCloud op? :: Kun je iCloud gebruiken op Android?
Handige links