Huis > H > Hoe Schoon Je Je Icloud Op?

Hoe schoon je je iCloud op?

iCloud leegmaken: foto's en bestanden verwijderen

  1. Open het instellingenmenu van je iPhone.
  2. Druk bovenaan op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Druk op Beheer opslag.
  5. Je ziet nu hoeveel ruimte je nog hebt en hoeveel ruimte elke app in beslag neemt.
  6. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je icloud vol is?

Zo verwijder je hoog over bestanden als je iCloud-opslag vol is:

  1. Open de Instellingen van je iPhone.
  2. Druk op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Onder Apps die iCloud gebruiken zie je welke apps een back-up in iCloud hebben.
  5. Schuif de slider naar links om de iCloud-back-up van de app uit te zetten.
Hoe kan ik in de iCloud bekijken? Inloggen op iCloud.com
  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.

Hoe verwijder je iets uit de cloud?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de stappen om iets uit de cloud te verwijderen variëren afhankelijk van het type clouddienst dat wordt gebruikt. In het algemeen kunnen gebruikers bij de meeste clouddiensten echter bestanden of andere gegevens verwijderen door naar de webinterface van de dienst te gaan en de juiste opties te selecteren. Men kan zich ook afvragen: hoe haal ik mijn foto's uit de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's uit de cloud te halen. Eén manier is om ze te downloaden naar uw computer. De meeste cloudopslagdiensten hebben een desktop-app waarmee u uw foto's kunt downloaden. Een andere manier is om de webinterface van uw cloudopslagdienst te gebruiken. De meeste hebben een optie om foto's afzonderlijk of in een ZIP-bestand te downloaden. Tot slot kunt u een mobiele app gebruiken om foto's uit de cloud te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Hoe verwijder je foto's uit de cloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd. En nog een vraag, wat kost icloud per maand? Naast het gratis abonnement van 5GB, heb je drie mogelijkheden om iCloud opslag te kopen. Dit zijn: 50GB aan iCloud-opslag: 0,99 euro per maand. 200GB aan iCloud-opslag: 2,99 euro per maand.

Mensen vragen ook: is icloud reservekopie nodig?

iCloud-reservekopie maakt een kopie van de gegevens op uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van uw apparaat op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat configureren of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen. Dit in overweging nemend, wat is de beste cloud opslag? De beste cloudopslag is degene die het best aan uw behoeften voldoet. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cloudopslagoplossing, zoals kosten, beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn foto's bekijken in de icloud?

Aangenomen dat u tips wilt over hoe u iCloud-foto's kunt bekijken:
Er zijn een paar manieren waarop u uw iCloud-foto's kunt bekijken. Eén manier is om naar de iCloud-website te gaan en u aan te melden met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, ziet u alle gegevens die in uw iCloud-account zijn opgeslagen, waaronder uw foto's.
Een andere manier om uw iCloud-foto's te bekijken is door de iCloud-app op uw iPhone of iPad te downloaden. Zodra u de app hebt gedownload, moet u zich aanmelden met uw Apple ID. Nadat u bent aangemeld, kunt u alle foto's bekijken die in uw iCloud-account zijn opgeslagen.
Als u een Windows-pc hebt, kunt u ook de app iCloud voor Windows downloaden. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, moet u zich aanmelden met uw Apple ID. Nadat u bent aangemeld, hebt u toegang tot uw iCloud-foto's vanuit de app.
U kunt uw iCloud-foto's ook bekijken in de Foto's-app op uw iPhone of iPad. Open hiervoor de app Foto's en selecteer het tabblad "Foto's". Selecteer vervolgens het tabblad "iCloud". U ziet dan alle foto's die in uw iCloud-account zijn opgeslagen.

Door Neona

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik mijn foto's in iCloud? :: Hoe kom ik in de iCloud fotobibliotheek?
Handige links