Huis > I > Is Icloud Een E-Mailadres?

Is iCloud een e-mailadres?

Lees hier hoe u e-mail kunt versturen en ontvangen met uw @icloud.com-e-mailadres. Afhankelijk van wanneer u iCloud bent gaan gebruiken, kunnen uw iCloud-e-mailadressen of -aliassen eindigen op @icloud.com, @me.com of @mac.com.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Vervolgens, wat is het verschil tussen apple id en icloud?

Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store. Daarvan, kan ik twee apple id's hebben? Meerdere App Store-accounts op dezelfde iPhone

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.

Dus, waar vind ik mijn icloud account?

Als u een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 11.4 of hoger hebt, of een Mac met macOS High Sierra 10.13.5 of hoger, kunt u iCloud Keychain gebruiken om uw wachtwoorden, creditcardnummers en andere gevoelige informatie up-to-date en beschikbaar te houden op uw apparaten.
Om toegang te krijgen tot uw iCloud-sleutelhanger gaat u naar Instellingen > [uw naam] > iCloud > Sleutelhanger. Als u een iOS-apparaat met een wachtwoord gebruikt, moet u mogelijk uw wachtwoord invoeren om de instellingen van de sleutelhanger te zien. Bovendien, wat is mijn apple id gebruikersnaam? Apple id-gebruikersnamen zijn meestal het e-mailadres dat aan uw Apple ID-account is gekoppeld. Als u het e-mailadres van uw Apple ID niet meer weet, kunt u de functie "Apple ID vergeten?" op de website van Apple gebruiken om het adres te achterhalen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geĆ¼pload naar de cloud.

Dienovereenkomstig, hoe ziet icloud mail eruit?

Je kunt mail weergeven die is verzonden naar je @icloud.com-e-mailadres en naar eventuele aliassen in Mail op iCloud.com. Als je iCloud+ hebt, kun je ook e-mailberichten bekijken die naar je aangepaste e-maildomein-adressen zijn gestuurd. Dus, wat is je icloud mail? Met iCloud kunnen mensen onder meer bestanden opslaan en bekijken in de cloud (op internet) en beheren ze foto's, contactpersonen of notities. Daarvoor stelt Apple ruimte beschikbaar in een datacenter. iCloud is een zogenaamde clouddienst. iCloud is gericht op gebruikers van een Mac, iPhone en/of iPad.

Heeft Apple een mail?

Met Mail op iCloud.com kun je e-mailberichten zowel versturen als ontvangen vanaf je iCloud Mail-account met een webbrowser. Als je iCloud+ hebt, kun je ook e-mail versturen en ontvangen vanaf een aangepast e-maildomein (niet beschikbaar in alle landen of regio's). Trouwens, wat kan je allemaal doen met icloud? iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt zijn gebruikers een groot aantal functies, waaronder online back-up, bestandssynchronisatie en platformoverschrijdende ondersteuning. Het biedt ook een verscheidenheid aan andere functies, zoals e-mail, contacten en agenda's. iCloud is beschikbaar op een groot aantal apparaten, waaronder de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Windows PC.

Dienovereenkomstig, heb je een apple id nodig?

Als u iCloud wilt gebruiken, hebt u een Apple ID nodig. Een Apple ID is de account waarmee u toegang krijgt tot Apple-diensten zoals iCloud, de App Store, de iTunes Store, Apple Books, iMessage, Apple Music, Apple TV App, Apple News of Podcasts. U kunt een Apple ID aanmaken op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc.

Door Chyou

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een nieuwe Apple ID aanmaakt? :: Wat is de verificatie code?
Handige links