Huis > H > Hoe Selecteer Je Meerdere Foto's Iphone?

Hoe Selecteer je meerdere foto's iPhone?

Handige tip: als je heel veel foto's tegelijk wilt selecteren, veeg dan je vinger tijdens de selectie vanaf de foto linksboven. Veeg naar rechts en daarna naar onderen. Zo kun je hele rijen tegelijk selecteren en daarna verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe alle fotos selecteren?

Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum. Hoe foto's downloaden uit iCloud? iCloud-foto's downloaden op iPhone of ipad

  1. Ga naar iCloud.com en log in met je Apple ID.
  2. Kies voor 'Foto's'.
  3. Selecteer de foto's en of video's die je wilt downloaden. Kies 'Selecteer alles' om de hele bibliotheek te selecteren.
  4. Tik op de knop 'Meer' en kies 'Download'.

Mensen vragen ook: hoe download ik foto's van icloud naar pc?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van iCloud naar je pc te downloaden:
1. Gebruik de iCloud voor Windows-app:
Open de iCloud voor Windows app.
Klik op de knop Opties naast Foto's.
Klik op het selectievakje Nieuwe foto's en video's downloaden naar mijn pc.
Klik op Klaar.
2. Gebruik iCloud.com:
Ga naar iCloud.com en log in met uw Apple ID.
Klik op het pictogram Foto's.
Klik op het pictogram Foto's selecteren (lijkt op een vinkje).
Klik op het pictogram Downloaden (lijkt op een wolkje met een pijl naar beneden).
3. Gebruik de app Foto's van Apple:
Open de app Foto's.
Klik op het tabblad iCloud.
Klik op het Download-pictogram naast de foto's of het album dat u wilt downloaden. Hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iPhone? Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, kunt u de ingebouwde Foto's-app gebruiken om dubbele foto's van uw iPhone te verwijderen. Open hiervoor de app Foto's en tik op het tabblad Albums. Scroll naar beneden naar de onderkant van de lijst en tik op het album "Duplicaten". Dit toont u alle dubbele foto's die op uw iPhone zijn opgeslagen. Tik op de foto die u wilt verwijderen en tik vervolgens op het prullenbakpictogram om deze te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik meerdere foto's tegelijk versturen?

Meerdere foto's en video's delen (Android)

  1. Tik indien nodig eerst op de map Google.
  2. Tik indien nodig onderaan op tabblad Foto's.
  3. Tik langere tijd op foto die u wilt delen, tot er een blauw vinkje bij verschijnt.
  4. Tik eventueel op meer foto's die u wilt delen.
  5. Tik op het pictogram.
Hoe Selecteer je alles op iPhone? Alles selecteren op iPhone
  1. In wezen, wat je wilt doen is druk op een enkel woord in het tekstgedeelte dat u wilt selecteren.
  2. Na de tweede, til je vinger op.
  3. U zult dan in staat zijn om verplaats de aanwijzers om te selecteren hoeveel of hoe weinig van de tekst die u wilt selecteren.

Hoe fotos selecteren op PC?

Foto's selecteren

Selecteer de foto's die je op de computer wilt zetten. Alle foto's selecteer je met CTRL + A. Enkele foto's selecteer je door de CTRL toets op je toetsenbord ingedrukt te houden, en vervolgens de losse foto's die je wilt kopiƫren aan te klikken.
Dienovereenkomstig, hoe kun je meerdere dingen tegelijk selecteren? Er zijn een paar manieren om meerdere items tegelijk te selecteren:
1. Als de items naast elkaar staan, kun je op het eerste item klikken, de Shift-toets ingedrukt houden en dan op het laatste item klikken. Alle tussenliggende items worden geselecteerd.
2. Als de items niet naast elkaar staan, kunt u op het eerste item klikken, de Ctrl-toets (in Windows) of de Command-toets (op Mac) ingedrukt houden en vervolgens op elk extra item klikken dat u wilt selecteren.
3. U kunt ook klikken en slepen om meerdere items te selecteren. Klik gewoon op het eerste item en sleep de muis over de andere items die u wilt selecteren.

Hoe Selecteer je meerdere foto's in Word?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u meerdere foto's kunt selecteren in Word:
1. Als de foto's allemaal naast elkaar staan, kunt u op de eerste foto klikken, de Shift-toets ingedrukt houden en dan op de laatste foto klikken. Hierdoor worden alle foto's ertussen geselecteerd.
2. Als de foto's niet allemaal naast elkaar staan, kunt u op de eerste foto klikken, de Ctrl-toets ingedrukt houden en dan klikken op elk van de andere foto's die u wilt selecteren.
3. Een andere manier om meerdere foto's te selecteren is door op de eerste foto te klikken, de Shift-toets ingedrukt te houden en dan de pijltjestoetsen te gebruiken om de andere foto's te selecteren.
4. Tot slot kunt u ook op de eerste foto klikken, de Ctrl-toets ingedrukt houden en vervolgens de pijltjestoetsen gebruiken om de andere foto's te selecteren.

Door Josler

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik bestanden uit de iCloud? :: Hoe maak ik een nieuw iCloud account?
Handige links