Huis > H > Hoe Haal Je Icloud Van Iphone Af?

Hoe haal je iCloud van iPhone af?

Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, tikt u op 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Log uit'. Tik opnieuw op 'Log uit'. Tik vervolgens op 'Verwijder van [apparaat]' en voer het Apple ID-wachtwoord in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, kan ik mijn icloud verwijderen?

Druk bovenaan op je naam. Druk op iCloud. Druk op Beheer opslag. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen. Dus, wat gebeurt er als je je icloud verwijderd? Foto's, video's, documenten en andere bestanden in je iCloud Drive worden gewist. Je kunt niet langer berichten of gesprekken ontvangen via iMessage, FaceTime of iCloud Mail. Bij diensten zoals iCloud, App Store, iBook Store, Apple Pay, iTunes Store, Find My iPhone, FaceTime en iMessage kun je niet meer inloggen.

En nog een vraag, hoe verander ik mijn icloud account op iphone?

Het proces voor het wijzigen van uw iCloud-account op uw iPhone is als volgt:
1. Open de app Instellingen en tik op uw iCloud-account bovenaan het scherm.
2. Tik in het iCloud-scherm onderaan op de knop "Account".
3. Tik in het Accountscherm op de knop "Account verwijderen".
4. In het scherm "Account verwijderen" tikt u op de knop "Verwijderen" om te bevestigen dat u uw iCloud-account van uw iPhone wilt verwijderen. Dienovereenkomstig, hoe kun je foto's uit icloud verwijderen? Aangenomen dat u advies wilt over hoe u foto's uit iCloud kunt verwijderen:
De eerste stap is het openen van iCloud.com op de webbrowser van uw computer. Meld u vervolgens aan met uw Apple ID en wachtwoord.
Zodra u bent ingelogd, klikt u op de Foto's-app. U ziet alle foto's die momenteel in iCloud zijn opgeslagen.
Om een foto te verwijderen gaat u met uw muis over de foto die u wilt verwijderen. In de rechterbovenhoek van de foto verschijnt een prullenbakpictogram.
Klik op het prullenbak-icoon en klik vervolgens op de knop "Foto verwijderen" om te bevestigen. De foto wordt verwijderd uit iCloud.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Vervolgens, hoe verwijderen je apple id van iphone zonder wachtwoord?

Zet je iPhone in de herstelmodus. Voor de meeste iOS-apparaten kunt u de startknop en de aan / uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden totdat het iTunes-pictogram verschijnt. Kies later "Herstellen" in het pop-upbericht. Nadat je hebt reset iPhone, uw Apple ID wordt ook verwijderd. Dus, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is? Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:

  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.

Hoe kan ik mijn iPhone wissen?

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in'. Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Hoe kan ik zien wat er in mijn iCloud zit? Op uw iPhone, iPad of iPod touch:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op uw naam en vervolgens op iCloud.
3. Tik op de schakelaar naast elke app of dienst om de iCloud-functies ervan in of uit te schakelen. Als u een app of dienst uitschakelt, worden de gegevens die al in iCloud staan niet verwijderd.
Op uw Mac:
1. Kies Apple-menu > Systeemvoorkeuren.
2. 2. Klik op iCloud en schakel de selectievakjes uit naast de apps of diensten die u met iCloud wilt gebruiken.
Op uw pc:
1. Open iCloud voor Windows.
2. 2. Klik op Opties naast de app of dienst die u met iCloud wilt gebruiken en schakel het selectievakje uit.

Men kan zich ook afvragen: wat is icloud en hoe werkt het?

iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt zijn gebruikers een virtuele opslagruimte en stelt hen in staat om bestanden, foto's, contacten en andere gegevens op te slaan en te openen vanaf al hun apparaten. iCloud stelt zijn gebruikers ook in staat om bestanden en gegevens te delen met andere iCloud-gebruikers.

Door Mercado

Vergelijkbare artikelen

Kan je verwijderde fotos terughalen Apple? :: Kan ik mijn iCloud verwijderen?
Handige links