Huis > H > Hoe Zet Je Makkelijk Fotos Van Iphone Naar Laptop?

Hoe zet je makkelijk fotos van iPhone naar laptop?

iPhone-foto's importeren met Windows Foto's-app

  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's? iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.

Mensen vragen ook: hoe zet je fotos van samsung naar harde schijf?

De meest gebruikelijke manier om foto's van een Samsung telefoon naar een harde schijf over te brengen is door een USB-kabel te gebruiken. Sluit hiervoor de telefoon met een USB-kabel aan op de harde schijf. Open vervolgens de fotogalerij van de telefoon en selecteer de foto's die u wilt overbrengen. Tik ten slotte op de knop "Delen" en selecteer "USB-opslag". Welke externe harde schijf voor fotos? Bij het kiezen van een externe harde schijf voor foto's moet u met een paar overwegingen rekening houden. De eerste is de capaciteit. Hoeveel opslagruimte heeft u nodig? De tweede is het type aansluiting. Heeft uw computer USB 3.0-poorten? De derde is draagbaarheid. Moet u uw foto's onderweg kunnen meenemen?
Aangenomen dat u een computer met USB 3.0 hebt, raden wij u de Western Digital My Passport 4TB draagbare externe harde schijf aan. Deze biedt een goede mix van capaciteit, draagbaarheid en prijs.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een externe harde schijf gebruiken?

Het werkt hetzelfde als een gewone ingebouwde harde schijf. Nadat de externe harde schijf is aangesloten op de computer, ziet u hem terug als een apart schijfstation in de Windows Verkenner en bij Mac-computers in de Finder. U kunt er bestanden op bewaren, naartoe verplaatsen en weer verwijderen van de schijf. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn foto's terug? Foto's herstellen in 3 eenvoudige stappen

  1. Stap 1: Verbind je apparaat met een computer en voer EasyRecovery uit. Start de herstelsoftware.
  2. Stap 2: Kies het opslagapparaat. Kies het opslagapparaat met de verwijderde bestanden en start het zoeken.
  3. Stap 3: Selecteer de foto's die je wilt herstellen.

Dienovereenkomstig, waarom lukt het niet om foto's van iphone naar pc?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw. Mensen vragen ook: hoe zet je foto's van je telefoon op de computer? Het proces om foto's van uw telefoon op uw computer te zetten wordt "downloaden" genoemd. Om foto's van uw telefoon naar uw computer te downloaden, moet u uw telefoon met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Zodra uw telefoon op uw computer is aangesloten, hebt u toegang tot de bestanden op uw telefoon. Zoek de map op je telefoon die de foto's bevat die je wilt downloaden. Open vervolgens de map op uw computer waarnaar u de foto's wilt downloaden. Sleep ten slotte de foto's van de map van uw telefoon naar de map van uw computer.

Bovendien, hoe zet ik foto's op mijn laptop?

Er zijn een paar manieren om foto's op je laptop te zetten. Een manier is om ze te downloaden van het internet op uw computer. Om dit te doen, moet u eerst de afbeelding vinden die u wilt downloaden en er dan met de rechtermuisknop op klikken. Van daaruit selecteert u de optie "afbeelding opslaan als" en kiest u waar u de afbeelding op uw computer wilt opslaan. Een andere manier om foto's op uw laptop te krijgen is om ze over te zetten van een camera of telefoon. Om dit te doen, moet u uw camera of telefoon aansluiten op uw computer met behulp van een USB-kabel. Zodra deze is aangesloten, kunt u de bestanden op uw camera of telefoon openen en ze overbrengen naar uw computer.

Door Hilly Pilley

Vergelijkbare artikelen

Wat is een actualisatie formulier? :: Wat is een ICS document?
Handige links