Huis > H > Hoe Zet Je Incognito Aan Op Iphone?

Hoe zet je incognito aan op iPhone?

Privé surfen in Safari op de iPhone

  1. Tik op .
  2. Tik op. middenonder in de tabbladbalk onder in het scherm en vervolgens op 'Privé'. Het tabblad wordt automatisch toegevoegd aan een tabblad met de naam 'Privé'. Je kunt meerdere privétabbladen in de groep openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik uit de incognito modus?

Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitotabbladen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Schakelen tussen tabbladen. . Aan de rechterkant worden je geopende incognitotabbladen weergegeven.
  3. Tik rechtsboven in je incognitotabbladen op Sluiten .
Bovendien, wat is mijn privemodus? De privémodus beschermt uw privégegevens en zorgt ervoor dat sommige websites uw zoekgedrag niet kunnen volgen. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

Bovendien, hoe kan je incognito op safari?

De privé browsing functie in Safari heet Incognito Mode. Om de Incognito-modus in te schakelen, opent u Safari en klikt u vervolgens op het menu Bestand. In het menu Bestand selecteert u Nieuw privévenster. Er wordt een nieuw venster geopend met bovenaan het bericht "U bent incognito gegaan". In de Incognitomodus wordt uw surfgeschiedenis niet opgeslagen. Wat is incognito venster? In de informatica is een incognito- of private browsing-venster een browsersessie waarbij de browser een tijdelijke sessie creëert die niet wordt opgeslagen in de geschiedenis van de browser. Dit kan nuttig zijn om uw privacy te beschermen, omdat anderen dan niet kunnen zien welke websites u hebt bezocht.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

En nog een vraag, hoe zet je je geschiedenis op prive?

In Chrome via: Instellingen > Nieuw incognitovenster. In Internet Explorer via: Instellingen > Beveiliging > InPrivate-navigatie. In Mozilla Firefox via: Instellingen > Nieuw Privévenster. In Safari via: Archief > Nieuw privévenster. Je kunt ook vragen kan je incognito blokkeren? Incognito-modus uitschakelen in Google Chrome. Ga naar het incognito-venster in je huidige sessie van Chrome. Elk venster in incognito-modus zal een afbeelding van een spion in de rechterbovenhoek van het browservenster tonen. Klik op de 'x' in de hoek van het Incognito-venster om je browsersessie af te sluiten.

Wat doet de incognito modus en wat niet?

De incognito modus verbergt je IP-adres niet en zorgt alleen voor lokale anonimiteit. Dit betekent dat het gebruiken van de incognito modus er niet voor zorgt dat andere mensen je internetgedrag niet langer kunnen zien. De websites die je bezoekt, zien nog steeds precies wat je doet en wie je bent. Trouwens, kan geen incognito tabblad openen? Wanneer u een incognito tabblad opent, wordt uw surfactiviteit niet opgeslagen in uw browsergeschiedenis. Uw activiteiten kunnen echter nog steeds zichtbaar zijn voor de websites die u bezoekt en voor uw werkgever, school of internetprovider.

Hoe incognito surfen op Mac?

Incognito browsen is een functie in de meeste webbrowsers die voorkomt dat de browser bepaalde informatie opslaat over de sites die u bezoekt. Hieronder vallen cookies, uw browsegeschiedenis en uw zoekgeschiedenis.
Om incognito browsen in Safari in te schakelen, opent u Safari en klikt u op het menu Bestand. Kies Nieuw privévenster. Safari opent een nieuw venster met een donkere achtergrond. Dit geeft aan dat u nu privé surft.
Om incognito browsen in Chrome in te schakelen, opent u Chrome en klikt u op het menu Chrome. Selecteer Nieuw Incognitovenster. Chrome opent een nieuw venster met een donkere achtergrond. Dit geeft aan dat u nu privé surft.
Om incognito browsen in Firefox in te schakelen, opent u Firefox en klikt u op het menu Firefox. Selecteer Nieuw privévenster. Firefox opent een nieuw venster met een donkere achtergrond. Dit geeft aan dat u nu privé surft.

Door Eleanor Gesualdi

Vergelijkbare artikelen

Hoe ga je incognito op Android? :: Hoe zet je incognito aan op je telefoon?
Handige links