Huis > W > Wat Is Incognitomodus Iphone?

Wat is incognitomodus Iphone?

De privémodus beschermt uw privégegevens en zorgt ervoor dat sommige websites uw zoekgedrag niet kunnen volgen. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je incognito op Safari?

Op de Mac klik je in het menu Archief op Nieuw privévenster. Nu opent er een nieuw venster, wat een Safari privé venster is. Alle websites die je nu bezoekt, en pagina's die je opent, gebeuren in de privé modus. Hoe geheim is geheime stand? De incognito modus zorgt ervoor dat: Je browsergeschiedenis niets bijhoudt: de websites die je bezoekt, worden niet op de computer of in de browser opgeslagen. De cookies die je tijdens het internetten gebruikt worden verwijderd nadat je de browser afsluit.

Waarom is Safari zwart?

De officiële reden van Apple is dat "Safari Black" een nieuw kleurenschema is dat werd geïntroduceerd in Safari 12.0. Het is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de nieuwe Dark Mode-functie in macOS Mojave (10.14).
Er zijn echter een paar andere mogelijke verklaringen:
1. Het zou een manier kunnen zijn om het stroomverbruik op apparaten met OLED-schermen (zoals de iPhone X) te verminderen. Zwarte pixels hebben minder stroom nodig om weer te geven dan witte pixels.
2. Het zou een poging kunnen zijn om de browser er "professioneler" of "serieuzer" uit te laten zien.
3. Het zou een manier kunnen zijn om de webbrowserervaring meeslepender te maken, omdat er geen afleiding is van andere kleuren.
4. Het zou een manier kunnen zijn om vermoeidheid van de ogen te verminderen, aangezien zwarte tekst op een witte achtergrond hard kan zijn voor de ogen.
5. Het zou een combinatie van al het bovenstaande kunnen zijn.
Wat de reden ook is, Safari Black blijft (voorlopig althans). En nog een vraag, kun je zien of iemand je googled? Het korte antwoord is nee, je kunt niet zien of iemand je gegoogled heeft. Er zijn echter enkele onderzoeksmethoden die gebruikt kunnen worden om af te leiden of iemand je gegoogled heeft of niet. Als u bijvoorbeeld merkt dat iemand u plotseling veel vragen stelt waarop hij gemakkelijk het antwoord had kunnen vinden door u te googelen, dan is het mogelijk dat hij u inderdaad heeft gegoogeld. Bovendien, als u een publieke website of social media profiel heeft, kunt u naar uw website analytics of social media inzichten kijken om te zien of er een toename is van verkeer vanaf een bepaald IP-adres of locatie. Dit kan een aanwijzing zijn dat iemand u online heeft opgezocht. Deze methoden zijn echter niet waterdicht en kunnen u niet definitief vertellen of iemand u heeft gegoogeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Kan je meekijken via wifi?

Als je thuis een wifi-netwerk hebt en dat niet hebt beveiligd, dan kunnen buren en voorbijgangers toegang krijgen tot je wifi-netwerk. Dat betekent ook dat ze via dat netwerk toegang kunnen krijgen tot je thuiscomputer(s) en netwerk. Je loopt dan het risico dat je persoonlijke gegevens in handen van anderen komen. Daarvan, kan werkgever meekijken op prive telefoon? Ook op het werk bestaat privacy. Werkgevers mogen niet zomaar bijhouden wat werknemers doen, ook niet bij privé-gebruik van internet, e-mail of telefoon. De regels over wat wel en niet mag, en wat de werkgever kan controleren, moeten in een ICT- en internetreglement worden vastgelegd.

Kan je via 4g zien wat je opzoekt?

Providers bewaren dus geen gegevens over je zoekhistorie of ander internetgebruik. Ze kunnen niet zien welke websites je bezoekt. De volgende gegevens zijn bij je provider wel geregistreerd: NAW-gegevens. Hoe kan ik zien welke websites zijn bezocht? Er zijn een paar manieren om te zien welke websites zijn bezocht. Eén manier is om de geschiedenis van de webbrowser te controleren. De meeste webbrowsers hebben een geschiedenisfunctie die alle bezochte websites bijhoudt. Om de geschiedenisfunctie te openen, zoekt u naar een menuoptie met de tekst "Geschiedenis" of "Recente geschiedenis".
Een andere manier om te zien welke websites zijn bezocht is door de DNS-cache op de computer te controleren. De DNS-cache slaat een overzicht op van alle websites die onlangs zijn bezocht. Om de DNS-cache te bekijken, typt u het volgende commando in de terminal:
cat /etc/resolv.conf
Dit zal een lijst tonen van alle websites die onlangs bezocht zijn.
Tenslotte kunt u ook de logbestanden op de computer controleren. De logbestanden bevatten een overzicht van alle websites die bezocht zijn. Om de logbestanden te bekijken, typt u het volgende commando in de terminal:
tail -f /var/log/apache2/access.log
Dit toont een lijst van alle websites die bezocht zijn.

Hoe zet je Safari op prive macbook?

Er zijn twee manieren om Safari op privé-modus te zetten op een macbook. De eerste manier is om naar het uitklapmenu van Safari te gaan en te klikken op "Private Browsing". De tweede manier is om naar de Safari-voorkeuren te gaan en op het tabblad "Privacy" te klikken. In de sectie "Cookies en websitegegevens" vinkt u het vakje naast "Cross-site tracking voorkomen" aan.

Door Tarsuss Kniess

Vergelijkbare artikelen

Hoe open je incognito venster? :: Wat is incognito venster?
Handige links