Huis > W > Waar Komt De Bronnenlijst?

Waar komt de bronnenlijst?

De bronnenlijst komt voor de bijlagen. Zet je bronnen op alfabetische volgorde en noteer deze precies zoals de APA-richtlijnen voorschrijven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat zit er in een inhoudsopgave?

Inhoudsopgave. In de inhoudsopgave staan alle onderdelen van het werkstuk genoemd, van de inleiding tot de bronvermelding. Voor elke hoofdstuktitel vermeld je het hoofdstuknummer, voor elke paragraaftitel het paragraafnummer. Achter elk onderdeel zet je het paginanummer waarop het begint. Heeft een inhoudsopgave geen paginanummer? Je bent er op zich vrij in, aangezien beide situaties voorkomen. In ieder geval moet de inhoudsopgave, of je er nu een paginanummer onder zet of niet, gewoon worden meegeteld in de paginanummering.

Hoe bijlage in inhoudsopgave?

Er zijn een paar verschillende manieren om een inhoudsopgave aan een document toe te voegen. Eén manier is de functie Inhoudsopgave invoegen in Microsoft Word. Die genereert automatisch een inhoudsopgave op basis van de koppen en subkoppen in uw document.
Een andere manier om een inhoudsopgave toe te voegen is deze handmatig te maken. Daarvoor kun je de Kop-stijlen in Word gebruiken om je koppen en subkoppen op te maken. Maak vervolgens een nieuw leeg document en voeg een tabel in. Typ in de tabel het rubriekniveau in de eerste kolom en het paginanummer in de tweede kolom. Herhaal dit voor elke kop in uw document. Hoe doe je automatisch nummeren in Word? In Microsoft Word is automatische nummering een functie waarmee u uw documenten gemakkelijk kunt nummeren. U kunt automatische nummering gebruiken om een genummerde lijst, een lijst met opsommingstekens of een lijst met genummerde items te maken.
Om automatische nummering te gebruiken, selecteert u eerst de tekst die u wilt nummeren. Klik vervolgens op het tabblad Begin in de groep Alinea op de knop Nummering.
Selecteer in het uitrolmenu Nummering de nummeringstijl die u wilt gebruiken. Als u een lijst met opsommingstekens wilt maken, selecteert u de optie Opsommingstekens. Als u een lijst met genummerde items wilt maken, selecteert u de optie Nummers.
Zodra u de nummeringstijl hebt geselecteerd die u wilt gebruiken, wordt de geselecteerde tekst genummerd.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Bovendien, hoe maak je een index in word?

De index maken

  1. Klik op de locatie waar u de index wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Verwijzingen, in de groep Index, op Index invoegen.
  3. In het dialoogvenster Index kunt u de opmaak voor tekstinvoer, paginanummers, tabs en op te geven tekens kiezen.
Mensen vragen ook: hoe maak je een kop in word? Een kop toevoegen
  1. Selecteer de tekst die u als kop wilt gebruiken.
  2. Beweeg de aanwijzer over de verschillende koppen in de galerie Stijlen op het tabblad Start. Terwijl u de aanwijzer op een stijl plaatst, verandert de tekst zodat u kunt zien hoe deze eruitziet in het document. Klik op de gewenste kopstijl.

Trouwens, hoe eerste pagina geen paginanummer?

Start paginanummering vanaf pagina 2

Vink bij het menu Hulpmiddelen voor kop- en voetteksten de 'Eerste pagina afwijkend' aan.
Dus, hoe laat je paginanummering doorlopen? Om de paginanummering te laten doorlopen, moet u een sectie-einde gebruiken. Met een sectie-einde kunt u de paginanummering voor elk deel van uw document regelen. Om een sectie-einde in te voegen, ga je naar het tabblad Invoegen en klik je op de knop Sectie-einde. Selecteer vervolgens het type sectie-einde dat u wilt gebruiken.

Waarom loopt mijn paginanummering niet door?

Er zijn een paar redenen waarom uw paginanummering niet loopt. De meest voorkomende reden is dat je per ongeluk een sectie-einde hebt ingevoegd in plaats van een pagina-einde. Sectie-einden creëren nieuwe secties in uw document, met hun eigen kop- en voetteksten en hun eigen paginanummering. U kunt dit oplossen door de extra sectie-einde te verwijderen.
Een andere mogelijkheid is dat je een paginastijl op je document hebt toegepast die de paginanummering onderdrukt. Om dit te controleren, gaat u naar het tabblad Paginaopmaak en klikt u op het pictogram Paginastijlen. Selecteer de paginastijl die u gebruikt en controleer of de optie "Onderdrukken" niet is aangevinkt.
Als geen van deze oplossingen werkt, is uw document mogelijk beschadigd. In dat geval moet u het helemaal opnieuw maken.

Door Levinson

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je paragrafen in Word? :: Hoe maak je een inhoudsopgave in Word met paginanummering?
Handige links