Huis > K > Kan Ik Iemand Blokkeren Voor Sms?

Kan ik iemand blokkeren voor sms?

Wil je sms blokkeren dan is dit vrij eenvoudig. Dit gaat het makkelijkste wanneer iemand je een sms heeft gestuurd. Open de sms app en selecteer het bericht en het bijbehorende nummer dat je wil blokkeren. Tik op de drie puntjes en kies nu voor 'nummer blokkeren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Je kunt ook vragen hoe blokkeer je een phishing sms?

Sms-berichten blokkeren in Android:

  1. Open op een Android-telefoon de telefoon-app, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en kies 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Nummers blokkeren'.
  3. Je kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder onbekende bellers, recente oproepen of nummers uit je lijst met contactpersonen.
Hoe kan ik een inkomend nummer blokkeren? Telefoonnummers blokkeren op Android
  1. Open de 'Telefoon' app.
  2. Druk op 'Meer'.
  3. Ga naar 'Gespreksgeschiedenis'.
  4. Druk op de contactpersoon of het telefoonnummer dat je wilt blokkeren.
  5. Druk op 'Blokkeren/spam melden'.
  6. Het telefoonnummer van dit contact is nu geblokkeerd.

Kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent?

Nee, u kunt geen tekstbericht verzenden als u bent geblokkeerd. De persoon die u heeft geblokkeerd zal uw bericht niet ontvangen. Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms? Er is geen gegarandeerde manier om te zien of iemand u heeft geblokkeerd via een sms, maar er zijn een paar dingen waar u op kunt letten die kunnen wijzen op een blokkering. Als u een bericht naar een contact probeert te sturen en het komt niet door, dan bent u misschien geblokkeerd. Als u een bericht ziet met de tekst "afgeleverd", maar het bericht verschijnt nooit op de telefoon van de ontvanger, kan dit ook een teken zijn dat u bent geblokkeerd. Als u ten slotte een contact probeert te bellen en het gesprek gaat direct naar de voicemail of wordt onmiddellijk afgebroken, kan dit een teken zijn dat u bent geblokkeerd.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je telefoon?

Een telefoonnummer blokkeren of de blokkering van een telefoonnummer opheffen. Als je geen gesprekken van een bepaald telefoonnummer wilt ontvangen, kun je het blokkeren. Als het nummer je probeert te bellen, wordt het gesprek automatisch geweigerd op je telefoon. Mensen vragen ook: wat hoor je als je iemand belt die je geblokkeerd heeft? Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Dus, kan je anoniem sms blokkeren?

Anonieme bellers blokkeren

Ga naar de Telefoon-app van je toestel en tik op de drie-puntjes knop naast het zoekicoontje rechts in het midden of rechtsboven het scherm. Kies nu Instellingen en tik op Nummers blokkeren. Schuif nu de knop naast Onbekende bellers blokkeren om al anonieme bellers te blokkeren.
Kan je een sms ongedaan maken? Ja, u kunt een tekstbericht ongedaan maken. Om dit te doen, houdt u gewoon de "Backspace"-toets op uw toetsenbord ingedrukt. Dit verwijdert het laatste teken dat u hebt getypt.

Hoe haal ik verwijderde sms berichten terug?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het terughalen van verwijderde tekstberichten afhankelijk is van de telefoon en/of serviceprovider die je gebruikt. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn het controleren van de prullenbak van je telefoon (als die er is), zoeken naar een back-up van je sms-berichten (op je telefoon of in de cloud), of contact opnemen met je serviceprovider om te zien of zij een kopie van de verwijderde berichten hebben.

Door Marcin

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik veel phishing sms? :: Hoe blokkeer ik inkomende oproepen?
Handige links