Huis > W > Wat Is De Iphone 5 Waard?

Wat is de iPhone 5 waard?

De prijzen voor een iPhone 5 lopen bij telefooninkopers uiteen van 140 euro tot 142 euro. Misschien lijken deze bedragen aan de lage kant, maar via andere websites zult u veel minder voor uw toestel krijgen. Voor dit bedrag is het wel een vereiste dat uw iPhone 5 nog in goede staat is en werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, is mijn oude iphone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig! Dienovereenkomstig, wat krijg je voor een oude iphone? Ook kun je een oud toestel opgeven voor Apples recycleprogramma. Apple gaat na wat je smartphone of apparaat waard is. Vervolgens krijg je een waardebon toegestuurd en wordt het apparaat gerecycled. Je kan je oude iPhone ook inleveren in elke Apple Store in Nederland, waarna je direct een waardebon overhandigd krijgt.

Wat te doen met oude iPhone 5?

Er zijn een paar opties voor wat te doen met een oude iPhone 5. Eén optie is hem te verkopen. Een andere optie is hem te doneren aan een liefdadigheidsinstelling. Een derde optie is om het te recyclen. Je kunt ook vragen hoe oud is mijn iphone 5s? De iPhone 5s werd uitgebracht op 20 september 2013.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen wat is oude iphone 4 waard?

Bij Telefooninkopers krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw oude iPhone. De prijzen van een iPhone 4 verschillen van zo'n 26 euro tot 36 euro. Vervolgens, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is? Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:

  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.

Waar kan ik mijn oude telefoon inleveren voor geld?

oudetelefoons

Oude telefoon verkopen voor geld

  • Envirophone.
  • Greenmobile.
  • GSM loket.
  • Rebuy.nl.
  • Recycle Michael.
Wat is mijn telefoon nog waard? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het merk en model van je telefoon, de leeftijd en staat ervan, en de huidige marktwaarde van soortgelijke toestellen. In het algemeen zullen de meeste telefoons echter een aanzienlijk deel van hun waarde verliezen zodra ze worden gekocht, en zullen ze na verloop van tijd in waarde blijven dalen. Als zodanig is het onwaarschijnlijk dat je telefoon nog steeds de oorspronkelijke aankoopprijs waard is, en het is onwaarschijnlijk dat je het voor iets in de buurt van dat bedrag kunt verkopen.

Wat is mijn iPhone 10 waard?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over de staat van de telefoon en eventuele accessoires die worden meegeleverd. Over het algemeen is een iPhone 10 in goede staat ongeveer 700 dollar waard.

Door Burnley Bottieri

Vergelijkbare artikelen

Hoe een document scannen in word? :: Wat is een iPhone 11 Pro max waard?
Handige links