Huis > W > Waar Kan Je Zien Wat Je Geliked Hebt Instagram?

Waar kan je zien wat je geliked hebt Instagram?

Zo zie je welke posts je geliked hebt op Instagram

Tik op de knop Instellingen die rechtsbovenaan je scherm wordt weergegeven en scrol naar het kopje Recente Activiteit. Tik dan op Berichten die je leuk vindt: Je krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle foto's die je ooit op het sociale netwerk geliked hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat als je iemand beperkt op instagram?

Instagram biedt sinds kort de mogelijkheid om iemand te 'beperken', wat betekent dat je ervoor kunt zorgen dat een andere gebruiker niet kan zien wanneer je online bent of dat je hun berichten hebt gelezen. Je kunt ook vragen hoe berichten die je leuk vindt instagram? Deze Instagram vind-ik-leuks kun je allemaal bekijken vanuit de app. Een video of foto kun je leuk vinden door op het hartje onder de content te tikken. Onmiddellijk wordt dit dan toegevoegd aan een geschiedenis-overzicht van al je leuk gevonden items.

Trouwens, wat betekent het als iemand bovenaan staat bij instagram?

Er zijn een paar verschillende manieren om "aan de top van Instagram" te staan. Eén manier is om de meeste volgers te hebben van alle accounts op het platform. Een andere manier is om de meest populaire posts in een bepaalde periode te hebben. Hoe kun je zien of iemand je heeft gedempt op Instagram? Als je denkt dat iemand je heeft gemuted op Instagram, kun je dit controleren door naar je lijst met volgers te kijken. Als de persoon van wie je denkt dat hij je gemuted heeft niet in die lijst voorkomt, is het waarschijnlijk dat hij je gemuted heeft.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, kan je zien wie je vsco bekijkt?

VSCO is echter in de eerste plaats gebouwd om foto's te bewerken via sociale interactie. U kunt niet zien wie uw profiel bezoekt, en anderen zullen dat ook niet weten als u hun profiel controleert. Dat komt omdat de app helemaal geen gebruikersactiviteit bijhoudt. VSCO heeft niet eens een like-knop. Wie kan mijn vind-ik-leuks zien? Je kan een keuze maken uit de volgende opties:

  1. Openbaar: zichtbaar voor iedereen op Facebook en daarbuiten.
  2. Vrienden: zichtbaar voor iedereen die je als vriend hebt toegevoegd aan Facebook.
  3. Alleen ik: alleen JIJ kan het zien.

Wat dit betreft, kan je een insta post voor iemand verbergen?

Instagram geeft gebruikers vanaf heden de mogelijkheid om (een deel van) hun foto's te verbergen voor andere gebruikers. De functie heet 'archiveren'. Dat meldt het sociale netwerk op zijn website. De archiefoptie is sinds woensdagnacht wereldwijd beschikbaar en is te vinden in zowel de iOS- als Android-apps. Trouwens, hoe kan ik al mijn vind-ik-leuks zien op facebook? Als je alle likes wilt zien die je op Facebook hebt gegeven, ga dan naar je profiel en klik op het tabblad "Meer". Daar klik je op "Likes". Dit laat een lijst zien van alle dingen die je leuk hebt gevonden op Facebook.

Wat dit betreft, hoe kun je zien wat iemand heeft geliked op facebook?

Aangenomen dat je vraagt hoe je de likes van iemand anders op Facebook kunt bekijken:
1. Log in op Facebook en ga naar de profielpagina van de persoon.
2. Klik onder de omslagfoto op het tabblad "Likes".
3. Dit laat je alle pagina's en openbare berichten zien die de persoon leuk heeft gevonden.

Door O'Grady

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien wie wat liked op Instagram? :: Waarom blokkeert Instagram mij?
Handige links