Huis > W > Waarom Kan Ik Een Verhaal Niet Delen Op Instagram?

Waarom kan ik een verhaal niet delen op Instagram?

De belangrijkste reden waarom je het Instagram-verhaal van iemand anders niet kunt delen, is dat je er niet in bent getagd. Met Instagram kun je namelijk een Verhaal alleen opnieuw delen als je erin bent getagd door de persoon die het heeft gepost.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe kan ik iemands story delen op instagram?

Door op 'Bericht toevoegen aan je verhaal' te tikken, kom je op de pagina waar je jouw Instagram Story kunt opmaken om het vervolgens in jouw Story te plaatsen. Je volgers kunnen na het zien van jouw Story op de foto uit je verhaal tikken om direct naar je post te gaan. Hoe deel je iemands post op je verhaal? Zo deel je een instagram post in je story

  1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  4. Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)

Vervolgens, kan bericht niet delen in story?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bericht niet kunt delen in uw verhaal:
Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app gebruikt. Als dat niet zo is, probeer dan te updaten en kijk of dat het probleem verhelpt.
Er kan iets mis zijn met de post die je probeert te delen. Probeer een ander bericht te delen en kijk of dat werkt.
Zorg ervoor dat je de juiste rechten hebt ingesteld. Mogelijk moet u uw privacy-instellingen aanpassen om berichten in uw verhaal te kunnen delen. Waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen berichten kunt delen op je verhaal:
1. De account waarvan je probeert te delen kan een privé of beperkte instelling hebben waardoor hun inhoud niet gedeeld kan worden.
2. De post die je probeert te delen is misschien verwijderd of niet langer beschikbaar.
3. Mogelijk volgt u het account waarvan u probeert te delen niet.
4. Je probeert misschien een bericht te delen dat te oud is - verhalen kunnen alleen inhoud van de afgelopen 24 uur delen.
5. Je probeert misschien een bericht te delen van een account dat je hebt geblokkeerd.
6. Er kan een probleem zijn met de Instagram-servers.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan bericht niet delen op Instagram?

Ga naar je profiel; Tik op het tandwieltje; Scrol omlaag en vind onder het kopje 'Privacy en beveiliging' de optie 'Opnieuw delen in Stories toestaan'; Tik daarop en haal het schakelaartje over zodat deze niet meer blauw is. Trouwens, hoe kopieer je een story op instagram? Klik op de afbeelding die je dus wilt reposten. Rechtsboven zie je een icoontje met 3 bolletjes. Klik hierop. Dan krijg je de optie 'Link kopiëren'.

Dienovereenkomstig, kun je een instagram account delen?

Meerdere beheerders niet voor persoonlijk account. Bij Instagram heb je de keuze uit een persoonlijk account of een bedrijfsprofiel (bedrijfspagina). In het eerste geval gaat het om een privépersoon die een Instagram aanmaakt. Het is niet mogelijk om een privé account met meerdere beheerders te delen. Waarom kan ik geen berichten toevoegen aan mijn verhaal? Als je geen berichten kunt toevoegen aan je verhaal, komt dat waarschijnlijk omdat je geen bedrijfsprofiel hebt op Instagram. Om een bedrijfsprofiel aan te maken:
- Ga naar je profiel en tik op
- Tik op Instellingen
- Tik op Account
- Tik op Schakel over naar zakelijk profiel
- Volg de aanwijzingen om zakelijke contactgegevens toe te voegen
Zodra je een zakelijk profiel hebt gemaakt, zou je berichten aan je verhaal moeten kunnen toevoegen.

Hoe kan je een bericht Reposten op Instagram?

Wanneer u een bericht op Instagram vindt dat u wilt delen met uw volgers, kunt u het opnieuw plaatsen. Open hiervoor de post en tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Tik op Delen en vervolgens op Repost. Er verschijnt een scherm met de afbeelding en het bijschrift van de post. Bewerk het bijschrift indien gewenst en tik op Delen.

Door Valenza Amadon

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt je verhaal op Instagram? :: Wat zegt de volgorde van volgend op Instagram?
Handige links